Icebug-metro-bugrip-broddskor-svart-mocka.jpg
Brodd
Bred Läst
Varmfodrat
Icebug-metro-bugrip-broddskor-svart-mocka.jpg
Icebug-metro2-vinterskor-med-broddar-svart.jpg
Icebug-metro2-antihalk-broddskor-svart.jpg
Icebug-metro2-black-fasta-dubbar.jpg
Icebug-metro-vinterskor-med-dubb-svarta.jpg

Icebug Metro2 BUGrip Dam Black

2 399 kr

Färg

  • Icebug-metro-bugrip-broddskor-svart-mocka.jpg
  • Icebug-metro2-bugrip-broddskor-mulberry.jpg
  • Icebug-metro-hazel-bruna-dubbskor.jpg
  • Icebug-metro-pine-grey-dubbskor.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Icebug Metro2 BUGrip för dam är stabila dubbskor som ger säkerhet på vinterpromenader. Metro2 har blivit en klassiker på vintern med dubbat grepp samt en ovandel i vattenavvisande mocka. För bättre skydd mot väta så impregnera gärna skorna innan användning. Skorna har även en bälg på insidan som effektivt håller snö och slask ute. Kragen är elastisk och gör det lättare när man ska ta på dem.

Dubbarna är av hållbart karbidstål som ger utmärkt grepp och trygghet på is. Dubbarna är dynamiska (flexibla) och anpassar sig efter underlaget. Med dynamiska dubbar menas att dubbarna jobbar individuellt och är inte helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Karbidstålet i dubbarna gör att de är slitstarka och håller länge även om du går på asfalt. 

Skornas sula är isolerande vilket gör att ingen kyla tränger upp underifrån och i kombination med fleecefodret klarar Metro2 Bugrip många minus under vinterns kallaste dagar.

Skorna har en utbytbar fotbädd, vilket gör att du kan byta ut dem mot dina egna inlägg vid behov. Skorna har en dragkedja på skornas insida som gör det lättare att både ta av och på skorna.

Färg: Svart
Material ovandel: Vattenavvisande mocka/Neoprene/PU 
Innersula: Ortholite Hybrid
Utbytbar fotbädd
Yttersula: BUGrip med ståldubbar (20% återvunnet gummi)
Läst: Comfort fit med rymlig läst

Icebugs skor är för dig som vill uppleva naturen utan att kompromissa på komfort och stabilitet. Icebug är ett svenskt varumärke om startade med en vilja att börja designa skor som var anpassade för det skandinaviska klimatet. Detta resulterade i skor som har blivit kända världen över för att ha den bästa greppteknologin och ge trygghet och stabilitet.