• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
Icebug-metro-bugrip-broddskor-svart-mocka.jpg
Brodd
Bred Läst
Hållbart
Varmfodrat
Icebug-metro-bugrip-broddskor-svart-mocka.jpg
Icebug-metro2-vinterskor-med-broddar-svart.jpg
Icebug-metro2-antihalk-broddskor-svart.jpg
Icebug-metro2-black-fasta-dubbar.jpg
Icebug-metro-dubbskor-svart-herr.jpg
Icebug-promenadskor-vinter-broddar-metro-herr.jpg
icebug skor herr.jpg

Icebug Metro2 Bugrip Herr Black

2 199 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Icebug Metro2 Bugrip Herr Black är smidiga dubbskor som ger dig säkerhet och stabilitet. Skor med dubbar gjorda av karbidstål som ger utmärkt grepp och trygghet på is, vilket gör att du kan gå tryggt och skönt under de kalla, isiga dagarna.

Eftersom dubbarna är dynamiska (flexibla) anpassar de sig efter underlaget vilket gör att du även kan gå problemfritt på asfalt och andra hårda ytor. Med dynamiska dubbar menas att dubbarna jobbar individuellt och är inte helt fixerade. När kroppsvikt adderas i steget trycks dubbarna in mot sulans yta. Hur långt de trycks in beror på hur kraftigt foten sätts i och vilket underlag det gäller. Denna dynamiska funktion tillåter dubbarna att anpassa sig till vilket underlag som helst och ger bästa möjliga grepp på allt från torr asfalt, till blött trä och ren is. Karbidstålet i dubbarna gör att de är slitstarka och håller länge.

Hela sulan är välrepresenterad med dubbar vilket gör att du har ett bra grepp genom hela ditt steg. Skornas överdel är designad i vattenavvisande mocka och har en bälg på insidan som effektivt håller snö och slask ute. Kragen är elastisk och gör det lättare när man ska ta på dem. Skornas sula är isolerande vilket gör att ingen kyla tränger upp underifrån och i kombination med fleecefodret klarar Metro2 Bugrip många minus under vinterns kallaste dagar.

Skorna har en utbytbar fotbädd, vilket gör att du kan byta ut dem mot dina egna inlägg vid behov.

Skorna har en dragkedja på skornas insida som gör det lättare att både ta av och på skorna.

Färg: Black
Material ovandel: Vattenavvisande mocka/Neoprene/PU
Innersula: Ortholite Hybrid
Yttersula: BUGrip med dubbar (20% återvunnet gummi)
Läst: Comfort fit med rymlig läst

Icebugs skor är för dig som vill uppleva naturen utan att kompromissa på komfort och stabilitet. Icebug är ett svenskt varumärke om startade med en vilja att börja designa skor som var anpassade för det skandinaviska klimatet. Detta resulterade i skor som har blivit kända världen över för att ha den bästa greppteknologin och ge trygghet och stabilitet.