Broddar & halkskydd

broddar-halkskydd-halt-ute

Broddar är ett säkert sätt att undvika att ramla under de kallare tiderna under vintern. Broddar en typ av piggar eller dubbar som placeras under sulorna på dina skor för att förhindra halkolyckor, speciellt vid hala underlag som exempelvis isiga gator och vägar. Hos oss hittar du flera olika broddar som passar de flesta typer skor. Vårt sortiment erbjuder broddar i flera olika modeller och färger som ser till att du håller dig stående på hala gator.

Det finns flera olika broddar som är anpassade efter olika typer av behov. Vissa broddar äer skapade för att du ska kunna fortsätta utföra dina fysiska aktiviteter när det är halt ute. Med exempelvis Springyard Sportgrip Halkskydd broddar som är anpassad efter att användas vid tuffare löpning, jogging, powerwalking och promenader på vinterväglag. Du kan även välja broddar eller halkskydd som är anpassade för promenader i stadsmiljö.

Då broddarna finns i flera varianter som sätts fast på olika sätt, oftast med gummiband där de utbytbara stålpiggarna är monterade på gummit eller med fast montering på klackens framsida, så att man enkelt kan fälla in broddarna när man är inomhus.

Det finns även broddar på burk, som är en helt ny produkt som gör det mindre riskfyllt att gå på vinterhalt underlag. Såle, som produkten heter innehåller en formel som ökar friktionen mellan skosulan och marken. Broddarna på bruk ger dig med andra ord ett osynligt halkskydd med en effekt som kan liknas vid broddar. Såldes effekt är möjlig tack vare dess formula, som stelnar och bildar en beläggning som ökar friktionen mot underlaget utan att skada skorna.

Broddar och halkskydd minskar risken för att du ska halka och slå dig när ute. Tänk på att använda broddar för att skydda dig själv och ta hand om dig när det är halt ute.