• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Impregneringsspray

Här hittar du impregneringsspray för skorna, som är ett enkelt och smidigt sätt att skydda skorna på, utan att försämra skons egenskaper.

Med en bra impregneringsspray lägger du grunden för en god skovårdsrutin, samtidigt som skorna bevaras och hålls nya längre. Sprayen ger skorna ett osynligt lager samt ett bra och motståndskraftigt skydd mot regn och väta, smuts eller andra fläckar.

I vårt sortiment hittar du en impregneringsspray som passar för flera olika skor och material såsom läder, mocka, nubuck, textil, syntet och Tex-material. Genom att impregnera skorna, ger du dem inte bara ett bra skydd utan det ger även en längre livslängd samt näring åt materialet. Önskas extra glans och lyster kan du exempelvis använda skokräm eller skoborste, som garanterat gör att dina skor håller sig rena och fräscha längre. 

Att det dessutom är veganvänligt, miljövänligt samt innehåller naturliga ingredienser, är ett stort plus för både dig och miljön.

Hur ofta ska man impregnera?
För att impregneringen ska få bästa effekt så bör det användas regelbundet. Men det är viktigt att följa instruktionerna på förpackningen, då olika material kan reagera på olika sätt. Impregnera alltid på en dold yta först.

1 produkt

1 produkt

Du har sett 1 av 1 produkter