• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar
springyard-kiddy-mätsticka.jpg
springyard-kiddy-mätsticka.jpg
Springyard

Springyard Kiddy Mätsticka Barn

180 kr

Skickas inom 2-5 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Springyard Kiddy Mätsticka Barn är en mätsticka av metall och hårdplast från Springyard för invändig mätning av skor eller utvändig mätning av fötter. För barnskor och barnfötter. Ett enkelt sätt att få fram skornas innermått - du läser av stickan med exakta millimetermått.

Observera! Vid utvändig måttagning av fötter lägger mätstickan på 15mm (tillväxtmån för barn). För att få fram ett exakt fotmått behöver du alltså dra av dessa 15mm.

Mätstickan mäter det faktiska innermåttet inuti ett par skor - när du trycker ned mätstickan i skorna och exempelvis får fram måttet 18 cm innebär det att skon har ett innermått på just 18 cm.

Att mäta barnfötter
När du mäter barnfötter med mätstickan visar stickan inte fotens längd, utan det måttet som du får fram är det innermått som skon ska ha för att den ska passa foten och samtidigt ge tillväxtmån på 15 mm. De två olika måtten ska matcha varandra - mäter du foten och får fram 18 cm ska skorna sedan också ha ett innermått på 18 cm för att ge tillräckligt med rymd för fötterna att växa.

Denna typen av mätsticka rekommenderas främst för invändiga mått i skor. Kombinera gärna mätstickan med en fotmätare, exempelvis Footy fotmätare, för exakta utvändiga fotmått.

Bruksanvisning medföljer.,

Mätstickor för skor gör så att du enkelt och smidigt kan mäta invändigt av skor och utvändig mätning av fötter. Mätstickor är ett perfekt verktyg att ha hemma, speciellt om du har barn eller ska handla skor via nätet. 

Deras breda sortiment erbjuder också andra skotillbehör som hjälper dig att hålla dina skor fräscha och fina. Springyards produkter är skapade för att underlätta och ge mer glädje i vardagen.