Skovård - skydda dina skor

Här hittar du skovårdsprodukter som skyddar dina skor mot skav, märken, vatten och fukt.


När man väl har köpt sina skor så kan det vara lätt att glömma skovården. Men det är tråkigt när ens nya, fina skor snabbt får märken, smuts, veck eller skav. Därför så har vi denna kategori där du hittar allt du behöver för att skydda dina skor. Vilket inte bara gör att de håller sig finare längre, utan även gör att de håller längre och du får ut mer av dina skor.

Förbättra skons livslängd med skovård: Dina skor utsätts dagligen för olika påfrestningar, från väder och smuts till slitage. För att förlänga livslängden på dina favoritskor så kan du använda skokrämer och oljor. Dessa produkter återfuktar och mjukar upp läder, vilket inte bara ger dina skor en glansig finish utan också skyddar mot sprickor och torkning.

Håll dina fötter torra med galoscher: Regniga dagar behöver inte betyda våta fötter och skadade skor. Våra galoscher är vattentäta och idealiska för att skydda dina skor från väta och smuts. De är enkla att dra på över dina vanliga skor och håller dig torr och bekväm oavsett vädret.

Ge dina skor extra skydd med skovax: Skovax är en kraftfull produkt som ger dina skor ett extra skyddslager. Vaxet hindrar vatten från att tränga in och skyddar mot fläckar och skav.