• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Stöd & skydd

Här hittar du stöd, skydd och ortoser som hjälper dig att lindra och behandla ditt fotproblem.

I denna kategori så hittar du ett brett utbud av unika stöd, skydd och ortoser som är skräddarsydda för att lindra och behandla olika fotproblem. Oavsett om du har idrottsskador, fotskador eller andra fotproblem, har vi stöd och skydd som kan hjälpa dig att lindra besvären.

Nedan så kan du läsa mer om våra olika stöd och skydd som är anpassa för olika fotproblem:

För de som har besvär med Hallux Valgus har vi speciellt anpassade stöd, skydd och ortoser som kan ge lindring och stödja foten på rätt sätt. Våra avlastningsprodukter för hammartå är utformade för att räta ut böjda tår och minska obehag och smärta i samband med detta vanliga fotproblem.

Vi har även ett sortiment av knäskydd och fotstöd som är skräddarsydda för att erbjuda optimalt stöd, avlastning och komfort. Våra knäskydd är utformade för att hjälpa till att stabilisera och skydda dina knän, samtidigt som de minskar obehag och smärta. Med våra fotstöd kan du njuta av ökad komfort och lindring vid olika fotproblem. Oavsett om du behöver extra stöd efter en skada eller vill förebygga besvär.

Om du upplever hälsporre och hälsmärta kan har vi stöd och skydd som hjälper till att avlasta och ge komfort till din fot.

Vi har även ett brett sortiment av tåskydd som är utformade för att avlasta, ge komfort och lindra smärta i samband med olika fotproblem. Oavsett om du lider av förhårdnader, liktornar, inåtväxande naglar eller andra besvär, har vi de tåskydd som kan hjälpa dig att lindra dina plågor.

Vi brinner för att erbjuda högkvalitativa produkter som syftar till att förbättra din fotkomfort och underlätta läkningsprocessen. Vårt mål är att leverera unika och effektiva lösningar för dina specifika fotproblem.

Alla våra stöd och skydd är noggrant utvalda och testade av vår sjukgymnast och i denna kategori kan du filtrera efter ditt specifika fotproblem, önskad storlek och önskat varumärke. På så sätt kan du enkelt och smidigt hitta det stöd som bäst passar dig och dina individuella behov.

 

80 produkter

80 produkter

elastiskt-fotledsbandage-mediroyal.jpg
Mediroyal

Fotledsbandage Elastiskt

269 kr
379 kr
gehwol-liktornsring.jpg
NYHETER
Gehwol

Gehwol Liktornsring

199 kr
band-halux-valgus-mediroyal.jpg
Mediroyal

Hallux Valgus Band

349 kr
hälkopp-natracure.jpg
NYHETER
NatraCure

NatraCure Hälkopp

409 kr
tådelare-pedag.jpg
Pedag

Pedag Tådelare

89 kr
tåhätta-pedag.jpg
Pedag

Pedag Tåhätta

99 kr
tåring-pedag.jpg
Pedag

Pedag Tåring

99 kr
berkemann.toe-cap-tåhätta.jpg
Berkemann

Toe Cap Tåhätta

115 kr
toe-comb-tåspridarkam-berkemann.jpg
Berkemann

Toe Comb Tåspridarkam

39 kr
berkemann-tåskydd-tubifoam.jpg
Berkemann

Tubifoam Tåskydd

69 kr

Du har sett 80 av 80 produkter