• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
nature-achillo-train-aktivortos-bauerfeind.jpg
nature-achillo-train-aktivortos-bauerfeind.jpg

Bauerfeind AchilloTrain Aktivortos Natural Fotstöd

1 499 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Aktivortos AchilloTrain från Bauerfeind avlastar hälsenan tack vare en hälkil. Hälkilen ger avlastning av akillessenan och lindrar smärta.
 
Passande för användning vid:
- Smärta i hälsena/akillessena (Tendinos, peritendinit, bursitis subachillea)
- Haglunds Häl
- Efterbehandling vid hälsenerupturer
- Hälseneinflammation
- Severs Skada (hälsmärta hos barn)
 
Ortosen har en integrerad pelott som löper längs hälsenan och som är viskoelastisk och anatomiskt utformad. Pelotten ger ett jämnt tryck och masserande effekt vid rörelse, den förbättrar vävnadsomsättningen lokalt och reducerar ödem.
 
Den integrerade hälkilen kan tas bort. Det medföljer även en separat hälkil för den friska foten som kan kompensera för benlängdsskillnaden. När hälkilen är inlagd måste även utjämningskudden på motsatt fot användas.
 
Den viskoelastiska hälkilen höjer upp hälen (6 mm) och avlastar akillessenan. Hälkilen kan även tas ur. 
 
Aktivortoser och fotledsstöd idealiska för dig som vill hålla dig aktiv och smärtfri. Fotstöden ger förbättrad stabilitet i fotleden och ger dig mer säkerhet och stöd vid exempelvis vid försvagade ledband eller stukad fot.
 
Storlekguide:
Achillo Train fotledsstöd sälj i 6 storlekar. Mät omkrets runt vristen i centimeter, mät alldeles ovanför fotknölen. Se bild bland produktbilderna.
 
1 - 17-19 cm
2 - 19-21 cm
3 - 21-23 cm
4 - 23-25 cm
5 - 25-27 cm
6 - 27-29 cm
 
En förpackning innehåller en aktivortos. Välj mellan höger och vänster. Innehåller även en utjämningskudde för motsatt fot.
 
Färg: Natur
Hälkil höjd: 6 mm
Produceras i Tyskland
 
Ortosen är anatomiskt formstickad och extra töjbar, luftgenomsläpplig och fuktavstötande för effektiv kompression och god brukarkomfort. Hudvänligt material som andas.
 
Bauerfeind erbjuder medicintekniska skoinlägg, sulor och ortoser som är utvecklade för att hjälpa människor att återfå rörlighet samt öka förutsättningarna för god hälsa. Med Bauerfiends produkter kan du lindra besvär som är statiskt betingande.