• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
crossover-arch-ankle-förfotsbandage-berkemann.jpg
crossover-arch-ankle-förfotsbandage-berkemann.jpg

Berkemann Crossover Arch Ankle Förfotsbandage

249 kr

Storlek

Ej i lager

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Berkemann Crossover-bandage för nedsjunket fotvalv, plattfot, Mortons syndrom och instabil fotled.

Förfotsbandaget är tillverkat i ett elastiskt material som lindrar obehag orsakat av plattfot och nedsjunkna fotvalv. Förfotsbandaget återställer försiktigt foten till en mer naturlig form genom en kompremering av både det tvärgående och längsgående fotvalvet. Ger stöd till en ostabil fotled.

Antibakteriell.

Storleksguide: När du väljer storlek ska du mäta omkretsen runt din ankel samt runt förfoten, precis bakom stortåleden, och lägga ihop de två måtten du får. Välj sedan utifrån listan nedan:

S - 36-40 cm
M - 41-44 cm
L - 45-48 cm
XL - 49-52 cm

En förpackning innehåller 2 st förfotsbandage.

Berkemanns Splayfoot-produkter lättar obehag orsakade av felställningar av fötterna. Med speciella bandage och tryckkuddar kan foten återställas till en mer naturlig form, medan särskilda kuddar också fungerar som ett mjukt stöd för framfoten.

Berkemann ger dina fötter komfort, lindring och avlastning vid exempelvis hallux valgus, nedsjunkna förfotsvalv, plattfot och besvär med liktorn, trycksår, förhårdnader, skav och blåsor på fötterna. Berkemanns sortiment består av bandage för korrigering av hallux valgus samt för att lätta obehag som kan uppstå, förfots-bandage, skoinlägg och pelotter för nedsjunkna förfotsvalv samt hudvänliga avlastningsprodukter för trycksår, liktorn, förhårdnader samt skav och blåsor som kan uppstå vid användade av exempelvis för trånga skor.