Rollatorer & rullatorer hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms

Gånghjälpmedel - Rollatorer & rullatorer

Rollatorer, eller rullatorer som det även kallas är hjälpmedel som ger självständighet till de som har problem med att gå och stå på egen hand. Rollatorerna är ett hjälpmedel som ger mer självständighet men också mer säkerhet. Genom att använda rollator kan du gå rätt, gå skönt och gå tryggt både inne- och utomhus.

Rollatorer gör det möjligt för människor som har nedsatt stryka eller balans att kunna fortsätta ha ett socialt liv. Men det ger också möjligheter till att träna och motionera. Hos oss hittar du rollatorer som är anpassade för att ge mer möjligheter till de som behöver använda hjälpmedlet.

Våra rollatorer från vårt sortiment är utrustade med färdbroms och parkeringsbroms som förhindrar att rollatorn rullar iväg oavsiktligt. Rollatorn är även utrustade med sits- och ryggstöd, vilket ger en sittplats som både ger stöd och komfort när man behöver en paus. Rollatorerna har bekväma handtag som ger det stöd och avlastning som behövs.

Rollatorerna kan även fällas ihop, vilket gör att de på ett smidigt och enkelt sätt kan ta mindre plats i hemmet. Eller kan läggas i bakluckan i en bil så att man smidigt kan ta med sig sin rollator.