• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Tåskydd

Här hittar du tåskydd som avlastar, ger komfort och lindrar smärta i samband med olika fotproblem.

Oavsett om du har besvär med av förhårdnader, Hallux Valgus, hammartå, inåtväxande naglar, liktornar, skavsår, skräddarknut eller till och med fotsvamp och nagelsvamp - har vi de tåskydd som hjälper dig. Alla våra tåskydd är testade och noggrant utvalda av vår sjukgymnast och behöver du hjälp med att hitta det tåskydd som passar just dig så kan du kontakta vår kundtjänst – vi hjälper dig gärna.  

Nedan så kan du läsa mer om fördelarna med att använda tåskydd och exempel på fotproblem där tåskydd kan hjälpa dig att lindra dina besvär.

Förhårdnader: Tåskydd kan användas för att lindra trycket och friktionen som orsakar förhårdnader på tårna.
Hallux Valgus: Skyddet kan ge lindring och korrigera tåpositionen för personer som lider av Hallux Valgus, där stortån vinklas utåt.
Hammartå: Stödet kan användas för att räta ut böjda tår och minska obehag och smärta som orsakas av Hammartå.
Inåtväxande naglar: Tåskydden kan hjälpa till att skapa en barriär mellan nageln och tån för att förhindra ytterligare inåtväxning och lindra obehag.
Liktornar: Tåskydd kan skydda liktornar från tryck och friktion och ge lindring genom att avlasta det ömma området.
Skavsår: Tåskydd kan användas för att minska trycket och friktionen som orsakar skavsår på tårna.
Skräddarknut (bunion): Tåskydd kan ge extra utrymme och avlasta trycket på skräddarknutar för att lindra obehag och korrigera tåpositionen.
Fotsvamp: Tåskydd kan användas för att skapa en barriär och förhindra spridning av fotsvamp mellan tårna.
Nagelsvamp: Kan skydda och isolera naglar som är drabbade av nagelsvamp för att förhindra spridning och ge extra skydd.
Ömtåliga tår: Tåskydd kan ge extra stöd och skydd för personer med ömtåliga eller känsliga tår.

Men du kan även använda tåskydd för att ge extra komfort till dina fötter. Tåskydden finns i flera olika material men oftast så är de tillverkade i flexibla mjuka material som ger en len känsla till huden. Tåskydden finns även i olika storlekar och vissa är även anpassningsbara så att du kan anpassa dem efter dina tår och fötter.

I denna kategori så kan du både filtrera på ditt fotproblem, storlek och varumärke – så att du lätt och smidigt hittar det tåskydd som passar dig och dina behov.