Ankelstödstrumpor hos Minfot.se

GÅ RÄTT, GÅ SKÖNT

  • Fri frakt vid köp över 399kr
  • Leverans inom 1-3 vardagar
  • Trygg e-handel
  • Öppet köp i 14 dagar
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (20)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Ankelstödstrumpor

Ankelstödstrumpor är ankelhöga stödstrumpor som har en mild eller måttlig kompression. Ankelstödstrumpor är passande för dig som vill öka blodcirkulationen i fötterna och minska känslan av svullna och ömma fötter.

De ankelhöga stödstrumporna passar dig som inte trivs med knähöga stödstrumpor och föredrar kompressionsstrumpor med ett lägre skaft. Ankelstödstrumporna är även perfekt för varmare dagar och andra tillfällen när det känns för varmt att ha knähöga stödstrumpor

Ankelstödstrumporna passar både till jobbet, hemmet eller på fritiden. Stödstrumporna kan även användas som ”resestrumpor” under långa flygresor eller exempelvis bilresor där man sitter ner mycket. Samtidigt som stödstrumporna ger ett skönt och behagligt stöd för ankeln.

I vårt sortiment hittar du ankelstödstrumpor från flera välkända varumärken, i olika material. Stödstrumporna finns som färgglada, för dig som vill ge lite mer liv och en härlig färgklick till vardagen. Eller för dig som vill ha något mer diskret eller stilrent så finns det enfärgade ankelstödstrumpor med en enkel design. För dig som gillar känslan av att ha fria tår så finns det även stödstrumpor som är utan tår.

Ankelstödstrumpor har även blivit populära och kända som ”hälsporrestrumpor” då deras kompression ger stöd till plantar fascia-senan och hälsenan. Vilket gör att kompressionen främjar blodflödet vilket i sin tur minskar svullnaden och den inflammation som har uppstått. Genom att stödstrumpornas stödjer fotens struktur och ökar blodflödet så förbättrar det läkningen och återhämtningen samtidigt som en minimerar smärta och andra obehag som uppstår vid hälsporre.