• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor i bambu

Stödstrumpor i bambu är bekväma stödstrumpor i det mjukare, tack vare dess material som är mer följsamt än andra textiler. Stödstrumpor i bambuviskos har blivit populära, både som en stödstrumpa att ha på hemmet, fritiden eller på jobbet. Anledningen är bambuviskosens specifika egenskaper som ger fötterna ett bra klimat att vara i, bidrar till bättre hälsa och bidrar till att lindra olika fotproblem. Samtidigt som stödstrumporna minimera känslan av ömmande, trötta, svullna ben och fötter. 

Stödstrumporna passar perfekt till sommaren, våren och årets alla varma dagar eftersom stödstrumpornas är designad i bambu. Bambuviskos har naturliga, fuktabsorberande egenskaper som bidrar till att ge ett friskare och fräschare klimat till fötterna. 

Bambuviskos är ett extra mjukt, lent och följsamt material som ger komfort till dina fötter och en härlig känsla hela dagen. Stödstrumpornas material består av lena och runda fiber som är skonsamma mot fötternas hud - så därför passar strumporna även dig som har problem med känsliga fötter eller har känslig hy. 

Vad är fördelarna med stödstrumpor i bambu?

Det finns flera olika fördelar med att använda stödstrumpor som är tillverkade i bambuviskos:

- Mjukt och lent material som ger en härlig och mjuk känsla till benen och fötterna
- Fuktabsorberande egenskaper och naturliga snabbtorkande egenskaper
- Ger ett svalt och behagligt klimat till benen och fötterna
- Motverkar fotsvett och illaluktande fötter
- Kompressionsteknologi som ökar blodcirkulationen och motverkar olika fotproblem som: 

     - Ömma fötter
     - Trötta fötter
     - Svullna ben
     - Svullna fötter
     - Åderbråck

Vilka stödstrumpor i bambu är bäst?
Det kan vara svårt att veta vilka stödstrumpor som är bäst för just dig och dina behov. I denna kategori så kommer du att se stödstrumpor i klass 1 och i klass 2 och i olika längder, både som klassiska knä-långa stödstrumpor och som ankelstödstrumpor. Men vill du se våra bästsäljande stödstrumpor i bambu så kan du klicka här.

Stödstrumpor i bambu för gravida
Stödstrumpor i bambuviskos har blivit populära hos gravida. Anledningen är stödstrumpor i bambu är mjukare än andra stödstrumpor, vilket gör att dem är lättare att ta av och på – något som kan vara extra jobbigt när man är gravid. Men det är även tack vare att stödstrumporna bidrar till att ge ett svalare klimat till fötterna och benen. Vilket i sin tur motverkar fotsvett, svettiga ben och illaluktande fötter. Därför har just bambustödstrumpor blivit populära hos dem som är gravida.