Stödstrumpor i bambu hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (31)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

Stödstrumpor i bambu

Stödstrumpor i bambu är bekväma stödstrumpor i det mjukare, tack vare dess material som är mer följsamt än andra textiler. Stödstrumpor i bambu har blivit populära, både som en stödstrumpa att ha på hemmet, fritiden eller på jobbet. Anledningen bambus specifika egenskaper som ger fötterna ett bra klimat att vara i, bidrar till bättre hälsa och bidrar till att behandla eller lindra olika fotproblem. Samtidigt som stödstrumporna minimera känslan av ömmande, trötta, svullna ben och fötter. 

Stödstrumpor i bambu är nämligen fuktabsorberande och har en antibakteriell funktion som håller dina fötter fräscha, eftersom bambumaterialet gör att fötterna hålls torra och motverkar svett och andra odörer. Stödstrumporna är även antibakteriella, vilket gör att de tar död på många bakterier. Eftersom stödstrumporna ger fötterna ett bra klimat och tar död på många bakterier så motverkar strumporna även svampbildning.

Många föredrar även stödstrumpor i bambu eftersom de generellt är något lättare att ta på sig i jämförelse med vanliga stödstrumpor i exempelvis bomull eller syntetiska material. 

 

-->