• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 399kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
kompressionsstrumpor-dots-grey-funq-wear.jpg
Mängdrabatt
kompressionsstrumpor-dots-grey-funq-wear.jpg

Funq Wear Kompressionsstrumpor Dots Gentle Grey

219 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 399 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 5 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 5

  10% rabatt

 • Köp 10

  15% rabatt

 • Köp 15

  20% rabatt

 • Köp 25

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Detaljer

Recensioner

Funq Wear Kompressionsstrumpor Dots Gentle Grey är stödstrumpor i ekologisk bomull från Funq Wear med komfortstöd 15-18mmHg. Används i förebyggande syfte mot trötta och svullna ben samt åderbråck.

Stödstrumporna har extra stöd kring ankeln ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, vilket ger bättre välbefinnande och ger benen mer energi. Enkla att ta på och sköna att bära hela dagen. Stödstrumpans skaft avslutas med en extra mjuk resår som varken ger märken eller orsakar stasning.

Färg: Dots Gentle Grey
Producerad i Portugal
Material:
56% ekologisk bomull
28% polyamid
16% elastan

Garnerna som använts är noga utvalda och har hög färgäkthet och god slitstyrka. Bomullen, från Egeiska kusten, är ekologisk och känd för sin fina och jämna kvalitet. Den speciella spinnmetoden ökar slitstyrkan hos garnet.

Stödstrumporna bör sköljas eller tvättas efter användning för att bevara kompressionen.


Storlekstabell
Mät där ankeln är som smalast och vaden där den är som bredast. Måtten bör tas direkt på morgonen för att bli så korrekt som möjligt. Om du har extra breda vader kan det vara en idé att gå upp en storlek.
 

StorlekAnkelmåttVadmått
36/3719-21 cm29-34 cm
38/3920-23 cm31-37 cm
40/4222-25 cm34-40 cm


Stödstrumpan kan krympa något vid första tvätten.

Funq wear designar stödstrumpor som är färgglada i ekologisk bomull och alla stödstrumporna har kompressionsklass 1 (15-18mmHg). De snygga och färgglada stödstrumporna hjälper dig att öka blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger benen mer energi. Funq Wear's stödstrumpor är passande för stillasittande, resande, gravida och för dig som står och går mycket på exempelvis jobbet.

Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis under flygresor, om du är gravid eller har åderbrock.