• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 599kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
stay-up-funq-wear-naturally-nude.jpg
Mängdrabatt
stay-up-funq-wear-naturally-nude.jpg
Funq Wear Stödstrumpor nylon stayup.jpg

Funq Wear Stay Up Stödstrumpor 70DEN Naturally Nude

269 kr

Färg

 • stay-up-stödstrumpor-funq-wear.jpg
 • stay-up-funq-wear-naturally-nude.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 3

  10% rabatt

 • Köp 5

  15% rabatt

 • Köp 10

  20% rabatt

 • Köp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Funq Wear Stay up-stödstrumpor i nylon med kompression från Funq Wear. Stödstrumporna är i 70DEN och har en graderad kompression (15-18mmHg - kompressionsklass 1).

Sheer Nylon ger stödstrumpbyxorna fin lyster och struktur. Foten är förstärkt i tå och häl, är stickade med extra rymlig tå samt har en mjuk massagesula som är behaglig för foten. 

Extra stöd kring ankeln ökar blodcirkulationen, förebygger åderbråck och motverkar svullna ben, vilket ger dina ben mer energi och ett ökat välbefinnande.

Stödstrumporna är behandlade med Liporeductyl som motverkar celluliter i benen samt med kosmetiska mikrokapslar för ökad mikrocirkulation. Stay up-stödstrumporna är lämpliga för vardagligt bruk och kan användas året om. Passande för dig som reser, är gravid samt sitter still eller står och går mycket i jobbet.

Material:

75% Polyamid
25% Lycra

Kan maskintvättas i 40 grader. Använd tvättmedel som är fritt från oljor.
Producerad i Portugal

Färg: Nude/beige

 

Funq wear designar stödstrumpor som är färgglada i ekologisk bomull och alla stödstrumporna har kompressionsklass 1 (15-18mmHg). De snygga och färgglada stödstrumporna hjälper dig att öka blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger benen mer energi. Funq Wear's stödstrumpor är passande för stillasittande, resande, gravida och för dig som står och går mycket på exempelvis jobbet.

Hudfärgade stödstrumpor i olika beige och bruna toner är för dig som vill ha en stödstrumpa i en hudfärgad nyans. De hudfärgade stödstrumporna finns i flera material och utföranden.

Stay up med kompressionsklass 1 är sköna stödstrumpor som ökar din blodcikulation och motverkar svulla, trötta och ömma ben. Stödstrumpor har visat sig att vara effektiva inom yrken där man utsätts för belastningar på benen och fötterna. Stödstrumpor i nylon är för dig som vill ha en lite tunnare stödstrumpa. Nylonstödstrumpor är passande när du vill vara lite extra fin och samtidigt behöver kompression. 

Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Nedan kan du se flera snygga, roliga stödstrumpor med härliga färger och mönster. Oavsett vilket jobb du har, hur din vardag ser ut eller vilket besvär du har, så har vi stödstrumpan för dig. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis under flygresor, om du är gravid eller har åderbrock. Vi erbjuder även kompressionsstrumpor som kan användas vid fysiskt aktivitet. Strumporna har en effektiv effekt vid träning och återhämtning.