• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 599kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
stödstrumpor-beautiful-black-70den.jpg
Mängdrabatt
stödstrumpor-beautiful-black-70den.jpg

Funq Wear Stödstrumpor 70DEN Beautiful Black

199 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 3

  10% rabatt

 • Köp 5

  15% rabatt

 • Köp 10

  20% rabatt

 • Köp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Funq Wear Stödstrumpor 70DEN Beautiful Black är stödstrumpor i nylon med kompression från Funq Wear. Stödstrumporna är i 70DEN och har en graderad kompression (15-20mmHg - kompressionsklass 1).

Sheer Nylon ger stödstrumporna fin lyster och struktur. Den dekorativa spetsen med silikon på insidan gör att strumporna sitter skönt uppe utan att hasa ner. Foten är förstärkt i tå och häl, är stickade med extra rymlig tå samt har en mjuk massagesula som är behaglig för foten. 

Extra stöd kring ankeln ökar blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, vilket ger dina ben mer energi och ett ökat välbefinnande.

Stödstrumporna är lämpliga för vardagligt bruk och kan användas året om. Passande för dig som reser, är gravid samt sitter still eller står och går mycket i jobbet. Du kan även använda stödstrumporna för att förebygga åderbråck. 

 

Producerad i Portugal

Material:
75% Polyamid
25% Lycra

Kan maskintvättas i 40 grader. Använd tvättmedel som är fritt från oljor.

Färg: Svart

Funq wear designar stödstrumpor som är färgglada i ekologisk bomull och alla stödstrumporna har kompressionsklass 1 (15-18mmHg). De snygga och färgglada stödstrumporna hjälper dig att öka blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger benen mer energi. Funq Wear's stödstrumpor är passande för stillasittande, resande, gravida och för dig som står och går mycket på exempelvis jobbet.

Stödstrumpor i nylon är för dig som vill ha en lite tunnare stödstrumpa. Nylonstödstrumpor är passande när du vill vara lite extra fin och samtidigt behöver kompression.

Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis under flygresor, om du är gravid eller har åderbrock.