Hudfärgade stödstrumpor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (7)1 2 Sista 100 per sida

Hudfärgade stödstrumpor

Hudfärgade stödstrumpor är stödstrumpor i olika beige och bruna toner för dig som vill ha en stödstrumpa i hudfärgad nyans. De hudfärgade stödstrumporna finns i flera olika material och utföranden. Stödstrumporna är vackra, tunna, eleganta och ger en känsla av lyx.

Hudfärgade stödstrumpor är perfekt för varmare dagar eller andra tillfällen när det är för varmt för att använda vanliga stödstrumpor i exempelvis bomull. Hudfärgade stödstrumpor har blivit ett populärt plagg för de som vill ha en mer diskret stödstrumpa som inte syns och helt enkelt ser ut som vanliga strumpbyxor eller stay-ups.

Hudfärgade stödstrumpor kan du använda utav flera olika anledningar, antingen när du vill underlätta blodcirkulationen i benen eller vill undvika ömma och trötta ben. Stödstrumporna håller även dina ben och fötter pigga under långa bil- eller flygresor, där du sitter ner mycket. Men du kan även använda hudfärgade stödstrumpor om du är gravid och vill ta bort den stumma och tröttande känslan som kan uppstå i benen när man är gravid. Men stödstrumporna kan också användas i förebyggande syfte, för att undvika att benen svullna upp och minska risken att drabbas utav åderbråck senare i livet.

I vårt sortiment hittar du hudfärgade stödstrumpor, både för jobbet, vardagen eller för festligare tillfällen. Stödstrumporna finns både som klassiska vadlånga stödstrumpor, stödstrumpbyxor och som stay-ups. I sortimentet hittar du hudfärgade stödstrumpor i olika hudtoner från flera välkända varumärken, som Mabs, Bauerferind och Funq Wear.