• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 599kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
svart-fs6-kompression-hälsporre-strumpor.jpg
Mängdrabatt
svart-fs6-kompression-hälsporre-strumpor.jpg
kompression-strumpor-svarta-till-häslsporre.jpg
hälsporrestrumpor-fs6-svart.jpg
svarta-strumpor-mot-hälsporre-fs6.jpg
hälsporre-strumpor-svarta-mått.jpg

FS6 Kompressionsstrumpor Hälsporre Svart

449 kr

Färg

 • svart-fs6-kompression-hälsporre-strumpor.jpg
 • vita-kompressions-hälsporre-strumpor-fs6.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 3

  10% rabatt

 • Köp 5

  15% rabatt

 • Köp 10

  20% rabatt

 • Köp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

FS6 Kompressionsstrumpor Hälsporre Svart är kompressionsstrumpor från OS1st som lindrar hälsporre (plantar fasciit), smärta i häl och fotvalv samt svullna fötter.

Kompressionsstrumpor med sex olika kompressions-zoner som stödjer fotens struktur och ökar blodflödet genom en komprimering av venerna i foten, vilket ger förbättrad cirkulation och därmed snabbare läkning och återhämtning.

För lindring av hälsporre lyfter och sträcker kompressionsstrumpan försiktigt plantar fascia, vilket ger ökat blodflöde till skadad vävnad. Detta dämpar i sin tur inflammation och smärta i häl och fot. Kan även ge lindring på så sätt vid hälseneinflammation genom det ökade blodflödet.

Kompressionsstrumpan hjälper även till att flytta vätska och blod ur foten och hälen för att minska svullnad och smärta.


De olika zonerna (se bild nummer två):

Zon 1 10-15 mmHg

Zon 2 15-20 mmHg

Zon 3 20-30 mmHg

Zon 4 15-20mmHg

Zon 5 20-30 mmHg

Zon 6 10-15 mmHg


Fs6 Compression Foot Sleeve används idag av personer med smärta i hälen eller fotvalven, idrottare, personer med hälsporre (plantar fasciit) samt äldre personer med cirkulationsproblem i fötterna.

Även om strumporna är tillverkade för att främst lindra hälsporre så gör deras konstruktion att du kan även använda dem om du har problem med: 

- Hälseneinflammation
- Hälsmärta
- Severs skada [hälsmärta hos barn]
- Svullna fötter
- Uttrampad hälkudde 


Material:
76% Micro-Nylon
24% LYCRA Spandex

Färg: Svart

Tvättråd:
Handtvättas i ljummet vatten och mild tvål. Lufttorkas.
Får ej tvättas i maskin eller torktumlas.

Mät runt foten (ungefär mellan zon 2 och 3 på produktbild nummer två) för att få fram din omkrets.En förpackning innehåller ett par strumpor.


Strumpa för lindring av hälsporre (plantar fasciit) och annan smärta i hälen. Kompressionsstrumporna lindrar och behandlar hälsporre och annan smärta som kan uppstå i hälen. Med hjälp av flera kompressionszoner i FS6 Compression Foot Sleeves från OS1st ökas blodcirkulationen och strumporna stödjer fotens struktur samt lyfter upp och avlastar plantar fascia-senan som går från hälen fram genom hålfoten. Överbelastning av senan förhindras och inflammationen får en chans att läka ut ifred. Kompressionsstrumporna för hälsporre kan användas både dag och natt, och du kan ha en vanlig strumpa över.

Hälsporre (Plantar fasciit) kan orsaka kraftig smärta under hälen och beror på överbelastning av plantar fascia-senan i hålfoten. Hälsporre ger oftast smärta under hålfoten, på insidan av foten och precis framför hälbenet. Vid överbelastning kan smärta och inflammation uppstå i senans fäste under hälen. Som en reaktion på detta försöker kroppen långt om länge skapa skydd och avlastning för det ömma området, och går det så långt kan en liten kalkutväxt bildas under hälen. Utväxten ser ut som en sporre, därav namnet - hälsporre.