• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 399kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
kompressionsstrumpor-groovy-grey-funq-wear.jpg
Mängdrabatt
kompressionsstrumpor-groovy-grey-funq-wear.jpg

Funq Wear Kompressionsstrumpor Mixed Groovy Grey

219 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 399 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 5 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 5

  10% rabatt

 • Köp 10

  15% rabatt

 • Köp 15

  20% rabatt

 • Köp 25

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Detaljer

Recensioner

Kompressionsstrumpor i kompressionsklass 15-18mmHg från Funq Wear i färgen Groovy Grey. De har ett extra stöd kring ankeln för ökad blodcirkulation i ben och fötter och motverkar svullnad. Förebygg trötta och svullna ben vid flygning exempelvis, eller använd om du går och står mycket. Stödstrumpor hjälper svullna ben och ger mer energi till benen och ett bättre välbefinnande. 

Dessa strumpor är tillverkade i ekologisk bomull och har ett snyggt emblem uppe på strumpskaftet som avslutas med en mjuk resår.

Hos oss får du alltid mängdrabatt vid köp av flera stödstrumpor.
Välj fritt ur hela vårt sortiment av stödstrumpor! Rabatten dras automatiskt i kassan


Färg: Grå
Producerad i Portugal

Kompressionsstrumpan har förstärkt häl och tå.

Garnerna som använts är noga utvalda och har hög färgäkthet och god slitstyrka. Bomullen, från Egeiska kusten, är ekologisk och känd för sin fina och jämna kvalitet. Den speciella spinnmetoden ökar slitstyrkan hos garnet.


Storlekstabell
Mät där ankeln är som smalast och vaden där den är som bredast. Måtten bör tas direkt på morgonen för att bli så korrekt som möjligt. Om du har extra breda vader kan det vara en idé att gå upp en storlek.
 


Material: 55% bomull, 30% polyamid, 15% lycra

Kan krympa något vid första tvätten.

Funq wear designar stödstrumpor som är färgglada i ekologisk bomull och alla stödstrumporna har kompressionsklass 1 (15-18mmHg). De snygga och färgglada stödstrumporna hjälper dig att öka blodcirkulationen och motverkar svullnad i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger benen mer energi. Funq Wear's stödstrumpor är passande för stillasittande, resande, gravida och för dig som står och går mycket på exempelvis jobbet.

Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis under flygresor, om du är gravid eller har åderbråck.