• Fri frakt från 599kr
 • Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Säker betalning via Klarna
skidstrumpor-kompression-supcare.jpg
Mängdrabatt
skidstrumpor-kompression-supcare.jpg
supcare-skidstrumpor-kompressionsstrumpa.jpg
kompressionsstrumpor-matt-storleksguide.jpg

SupCare Kompressionsstrumpor Skiing

259 kr

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Supcare Skiing Extreme Compression Sock är kompressionsstrumpor som är specifikt skapad för att användas till vintersporter. Kompressionsstrumporna har funktionella element som gör dem till perfekta sportstrumpor för skidor, snowbord och alpin skidsport.

Förutom att använda stödstrumporna till fysiska aktiviteter så är de även passande att använda för att lindra besvär i samband med: 
- Svullna fötter
- Svullna ben
- Gubbvad
- Kalla fötter

Kompressionsstrumporna ökar blodcirkulationen i dina ben och fötter. Strumporna är varma, mjuka och ger stöd till vristen, hälsenan och vadmuskeln. Strumpornas material består utav elastiska garner och merinoull som bidrar till en bättre hållbarhet, komfort och stöd. Materialet är även antibakteriellt och andas för att ge fötterna och benen ett behagligt klimat.

Kompressionsstrumporna främjar blodåterflödet, vilket bidrar till att musklerna får bättre syresättning och minskar trötthetskänslan i ben och fötter som kan uppstå efter en lång dag i backen. Merinoullen förhindrar kalla fötter och håller fötterna varma och torra.Stödstrumporna har en kompression på 15-20 mmHg (Klass 1).

Strumporna har en soft sula som skyddar dina fötter och ger dem mer komfort. Kompressionstrumporna är tight ut i tå och har häl med ergonomisk vänster och höger strumpa som bättre komfort och passform. 

Färg: Blå Grå
Kompressionsklass: 1 (15-21 mmHg)
Material: 35% merinoull, 30% polyamid, 6% elastan, 29% acryl
Tvättråd: 30 grader, torktumlas ej
Produceras i Portugal

Sportstrumpor med kompression och sockar är viktiga plagg som kan göra stor skillnad vid fysiskt aktivitet. Sportstrumpor är speciellt framtagna för att vara extra slitstarka, transportera fukt, minska muskelvibrationer, ge snabbare återhämtning och ge stöd åt muskulaturen.

Storleksguide:
Att välja rätt storlek är enkelt, mät din ankel med ett måttband direkt på morgonen, före uppstigning, för att säkerställa korrekta mått. Du hittar storleksguiden under fliken "Storleksguide".