• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 599kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
Minfot-Stödstrumpor-Bambu-Norrsken-5-pack.jpg
Mängdrabatt
Hållbart
Minfot-Stödstrumpor-Bambu-Norrsken-5-pack.jpg
enfärgade-stödstrumpor-Minfot-Bambu-Norrsken-5-pack.jpg
stödstrumpor-klass-1-Minfot-Bambu-Norrsken-5-pack.jpg
5-pack-stödstrumpor-Minfot-Bambu-Norrsken-5-pack.jpg
stödstrumpor-i-bambu-Minfot-Norrsken-5-pack.jpg

Minfot Stödstrumpor Bambu Norrsken 5-pack

599 kr

Färg

 • Minfot-Stödstrumpor-Bambu-Svart-5-pack.jpg
 • Minfot-Stödstrumpor-Bambu-Rosalin-5-pack.jpg
 • Minfot-Stödstrumpor-Bambu-Norrsken-5-pack.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 3

  10% rabatt

 • Köp 5

  15% rabatt

 • Köp 10

  20% rabatt

 • Köp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Tvättråd

5-pack enfärgade stödstrumpor i mjuk, högkvalitativ bambusviskos som ger komfort hela dagen och motverkar att dina ben och fötter blir trötta, ömma och svullna. 
 
Stödstrumporna har 5 olika färger som är inspirerade utav skandinaviskt norrsken och stödstrumporna är designade med kompressionsklass 1 (15-21 mmHg). Kompressionen i stödstrumporna ger dina ben och fötter en piggare känsla hela dagen och motverkar samtidigt svullna ben, ömma ben och svullna fötter. Stödstrumpornas kompression bidrar även till att förebygga blodproppar och åderbråck och ger samtidigt benen och fötterna en behaglig massageliknande känsla. 
 
Stödstrumpornas material, bambusviskos gör att stödstrumporna följer dina ben och fötters form samtidigt som det ger en len, mjuk och lyxig känsla till huden. Men bambusviskos har även naturliga, fuktabsorberande egenskaper som fungerar som ger ett svalt och fräscht klimat till dina fötter och ben. Därför passar stödstrumpor i bambu perfekt under årets alla varma dagar, eller för dig som har besvär med fotsvett eller lätt blir varm om fötterna. Eller för dig som helt enkelt vill ha en stödstrumpa som andas och är svalare. 
 
Stödstrumporna passar perfekt för längre bil- eller flygresor, för dig som är gravid, för dig som går och står mycket i vardagen eller på jobbet. Eller för dig som helt enkelt uppskattar fördelen och den härliga känslan av pigga och energiska ben.  
 
Stödstrumporna är även förstärkta i tå och häl för att ge bättre hållbarhet. 

Färg: Norrsken | Två mörkblåa, en grön, en ljusblå och en mörklila 
Förstärkta i tå & häl | Förstärkningen är stickad på ett unikt sätt, där fötternas hud främst är i kontakt med bambu, vilket ger en extra len och mjuk känsla.
Designade med en extra platt och mjuk tåsöm för att minimera obehag och ge komfort. 
Material:  56% bambusviskos 36% polyamid 8% Elastan
Tvättråd: 40 grader, använd ej sköljmedel, ej torktumlas. 
Kompressionsklass: 1 (15-21 mmHg)
FSC-certifierad förpackning
OEKO-TEX® 100-certifierad 
Minfot-logga broderad under foten
Produceras i Portugal
 
 
Stödstrumpornas förpackning är FSC certifierad som står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.
 
Stödstrumporna passar dig som har besvär med olika fotproblem som: 
-Ömma trötta fötter
-Svettiga fötter
-Åderbråck
-Svullna fötter
-Fotsvamp
-Gubbvad
 

Storleksguide: 
När du ska välja storlek på stödstrumpor behöver du, förutom din skostorlek, även veta vad du har för ankel- och vadmått. Använd ett måttband för att mäta omkretsen, och ta måtten direkt när du vaknar på morgonen, innan benen hunnit svullna. Mät runt ankeln där den är som smalast och vaden där den är som bredast.  

 
Stödstrumporna produceras i Europa, med noggrant utvalda material och i produktionen så används solenergi från fabrikens egna solcellsanläggning. När vi producerar våra Minfot stödstrumpor så lägger vi alltid fokus på innovation, kvalité och hållbara material - allt från tråden som används i produktion till förpackningen som sitter runt stödstrumporna.