Minfot-Stödstrumpor-Merinoull-Svart.jpg
Mängdrabatt
Minfot-Stödstrumpor-Merinoull-Svart.jpg
stödstrumpor-Minfot-Merinoull-Svart-singelpack.jpg
stödstrumpor-minfot-merinoull-svart.jpg

Minfot Stödstrumpor Merinoull Svart

229 kr

Färg

 • Minfot-Stödstrumpor-Merinoull-Svart.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Tvättråd

Stödstrumpor från Minfot i merinoull med kompressionsklass 1 (15-21 mmHg). 
 
Stödstrumpornas kompressionsklass (15-21 mmHg) ökar effektivt blodcirkulationen i dina ben och fötter. Vilket för att stödstrumporna passar perfekt för längre bli, tåg eller flygresor. Eller för dig som går och står mycket i vardagen eller på jobbet. Eller för dig som har besvär med dålig blodcirkulation, svullna ben och fötter, har anlag för åderbråck, är gravid - eller för dig som helt enkelt uppskattar den pigga och härliga känslan som stödstrumporna ger.
 
Tack vare stödstrumpornas material (merinoull) så ger stödstrumporna dina fötter värme när det är kallt, men behåller dem behagligt svala när det är varmt. Ullen i stödstrumporna neutraliserar även doft och transporterar effektivt bort fukt från fötterna. Vilket ger fötterna ett fräschare, friskare och behagligare klimat att vara i. 
 
Därför passar stödstrumporna perfekt för dig som har dålig blodcirkulation, kalla fötter eller som har besvär med fotsvett. 
 
Stödstrumpornas material är även smutsavvisande, då materialet inte tillåter smuts att tränga in i materialets fibrer, utan håller smutsen på utan. Syret som finns i luften gör även så att ullen nästintill rensar sig själv, så den lösgör effektivt smutspartiklar som faller bort från strumporna, vilket gör att strumporna är renande i sig själv.
 
Färg: Svart
Designade med en extra platt och mjuk tåsöm för att minimera obehag och ge komfort
Förstärkta i tå & häl | Förstärkningen är stickad på ett unikt sätt, där fötternas hud främst är i kontakt med merinoull, vilket ger en extra len och mjuk känsla.
Material:  47% merinoull, 47% polyamid, 6% elastan 
Tvättråd: 40 grader, använd ej sköljmedel, ej torktumlas. 
Kompressionsklass: 1 (15-21 mmHg)
OEKO-TEX® 100-certifierad
Minfot-logga broderad under foten 
Non-mulesing | mulesing-fri ull 
Produceras i Portugal
 
 
Stödstrumporna passar dig som har besvär med olika fotproblem som: 
-Ömma trötta fötter
-Åderbråck
- Svullna fötter
- Svullna ben
- Gubbvad
 
Strumpornas box är FSC certifierad som står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.
 

Storleksguide: 
När du ska välja storlek på stödstrumpor behöver du, förutom din skostorlek, även veta vad du har för ankel- och vadmått. Använd ett måttband för att mäta omkretsen, och ta måtten direkt när du vaknar på morgonen, innan benen hunnit svullna. Mät runt ankeln där den är som smalast och vaden där den är som bredast. 

 
Stödstrumporna produceras i Europa, med noggrant utvalda material och i produktionen så används solenergi från fabrikens egna solcellsanläggning. När vi producerar våra Minfot stödstrumpor så lägger vi alltid fokus på innovation, kvalité och hållbara material - allt från tråden som används i produktion till förpackningen som sitter runt stödstrumporna.