• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 599kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
Minfot-Stödstrumpor-Merinoull-Sunrise-3-pack.jpg
Mängdrabatt
Hållbart
Minfot-Stödstrumpor-Merinoull-Sunrise-3-pack.jpg
randiga-stödstrumpor-Minfot-Sunrise-3-pack.jpg
stödstrumpor-dam-Minfot-Sunrise-3-pack.jpg
prickiga-stödstrumpor-i-merinoull-Minfot-Sunrise-3-pack.jpg
flerpack-stödstrumpor-Minfot-Sunrise-3-pack.jpg
stödstrumpor-merinoull-Minfot-Sunrise-3-pack.jpg

Minfot Stödstrumpor Merinoull Sunrise 3-pack

599 kr

Färg

 • Minfot-Stödstrumpor-Merinoull-Midnight-3-pack.jpg
 • Minfot-Stödstrumpor-Merinoull-Sunrise-3-pack.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 3

  10% rabatt

 • Köp 5

  15% rabatt

 • Köp 10

  20% rabatt

 • Köp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Tvättråd

Stödstrumpor i högkvalitativ merinoull som ökar blodcirkulationen i dina ben och fötter. Vilket ger dina ben och fötter en piggare känsla samtidigt som det motverkar svullna, trötta, ömma eller stumma ben. 
 
Stödstrumporna är i ett 3-pack och är designade med kompressionsklass 1 (15-21 mmHg) som förebygger blodproppar och åderbråck och ger samtidigt benen och fötterna en behaglig massageliknande känsla. Perfekta att använda på jobbet för att motverkar svullna ben och trötta fötter. Eller för dig som behöver använda stödstrumpor till vardags.  
 
Stödstrumpornas material, merinoull ger en lyxig känsla till dina ben och fötter.  Merinoull har unika egenskaper som neutraliserar doft och transporterar effektivt bort fukt från fötterna. Vilket ger fötterna ett fräschare, friskare och behagligare klimat att vara i. Därför passar stödstrumporna dig som har besvär med fotsvett eller illaluktande fötter. Merinoull fungerar även temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt. Därför passar stödstrumporna även dig som har besvär med kalla, frusna fötter - eller för dig som har besvär med dålig blodcirkulation. 
 
Stödstrumpornas material är även smutsavvisande, då materialet inte tillåter smuts att tränga in i materialets fibrer, utan håller smutsen på utan. Syret som finns i luften gör även så att ullen nästintill rensar sig själv, så den lösgör effektivt smutspartiklar som faller bort från strumporna, vilket gör att strumporna är renande i sig själv.
 
Färg: Sunrise | Svart, mörkgrått och rosa 
Designade med en extra platt och mjuk tåsöm för att minimera obehag och ge komfort
Förstärkta i tå & häl | Förstärkningen är stickad på ett unikt sätt, där fötternas hud främst är i kontakt med merinoull, vilket ger en extra len och mjuk känsla.
Material:  47% merinoull, 47% polyamid, 6% elastan 
Tvättråd: 40 grader, använd ej sköljmedel, ej torktumlas. 
Kompressionsklass: 1 (15-21 mmHg)
FSC-certifierad förpackning
OEKO-TEX® 100-certifierad 
Minfot-logga broderad under foten.
Non-mulesing | mulesing-fri ull 
Produceras i Portugal
 
 
Stödstrumporna passar dig som har besvär med olika fotproblem som: 
-Ömma trötta fötter
-Åderbråck
- Svullna fötter
- Svullna ben
- Gubbvad
 
Stödstrumpornas förpackning är FSC certifierad som står för Forest Stewardship Council och är en oberoende, internationell medlemsorganisation som verkar för ett miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar.
 

Storleksguide: 
När du ska välja storlek på stödstrumpor behöver du, förutom din skostorlek, även veta vad du har för ankel- och vadmått. Använd ett måttband för att mäta omkretsen, och ta måtten direkt när du vaknar på morgonen, innan benen hunnit svullna. Mät runt ankeln där den är som smalast och vaden där den är som bredast. 

 
Stödstrumporna produceras i Europa, med noggrant utvalda material och i produktionen så används solenergi från fabrikens egna solcellsanläggning. När vi producerar våra Minfot stödstrumpor så lägger vi alltid fokus på innovation, kvalité och hållbara material - allt från tråden som används i produktion till förpackningen som sitter runt stödstrumporna.