• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor med platta sömmar

Här hittar du stödstrumpor som är designade med platta sömmar eller mjuk tåsöm och passar dig som behöver mjuka strumpor med kompression.

Det finns många olika stödstrumpor men alltfler stödstrumpor tillverkas med extra platta, eller mjuka sömmar. De passar dig som inte vill ha eller kan ha besvärliga sömmar vid tårna. Platta sömmar än en form av sömnadsteknik som ger strumpor en jämn och smidig yta.Vilket minimerar synliga sömmar och gör stödstrumporna så bekväma som möjligt för dig som bär den.

Stödstrumpor med platta sömmar är utformade precis som "vanliga stödstrumpor" och ger både stöd och hjälp för benen samt fötterna. Men är något skönare för dig med känsliga fötter och vill ha en bekväm passform utan irritation eller att de skaver på tårna.

De är även utformade för att passa dig med åderbråck, är gravid, står och går mycket, åker långa flygresor eller sitter ned under längre tid. Stödstrumpor, oavsett hur dem är utformade, är ett effektivt sätt att förebygga svullna och trötta fötter. Men kan användas av alla oavsett livsstil eller livssituation.

Vilka stödstrumpor passar mig?
Oavsett stödstrumpornas design och utformning är fördelarna med att använda stödstrumpor många. Bland annat ge stöd till benens muskler och senor, de hjälper till att förebygga skador samtidigt som de förbättrar blodcirkulationen.

Stödstrumporna är utformade med en särskild teknik som ger en jämn kompression som börjar vid hälen, går längs benen och avtar vid vaden. Detta bidrar till ökat blodflöde, minskad trötthet och förebygger svullna ben och fötter. De är användbara och praktiska produkter för dig som spenderar mycket tid på fötterna hela dagen. 


Är du ute efter en enkel och effektiv lösning för att förbättra dina ben- och fot relaterade hälsoproblem, bör du definitivt överväga att använda stödstrumpor eller stödstrumpor med platta sömmar. 

28 produkter