• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor utan fot

Här hittar du stödstrumpor utan fot

Stödstrumpor utan fot är precis som det låter – stödstrumpor utan fot-parti, vilket innebär att stödstrumporna endast sitter på benen.

Stödstrumpor utan fot kallas även vadsleeves och blev först populära att använda inom sport och fysiska aktiviteter.

Men stödstrumpor utan fot är idag även populära att använda inom arbete, till vardags – eller för dem som inte tycker om vanliga stödstrumpor. Stödstrumporna utan fot har även blivit populära hos dem som har känsliga fötter eller hos dem som inte tycker om att använda strumpor. Stödstrumporna utan fot ger dig samtidigt möjligheten att kombinera stödstrumporna med andra klädesplagg.

Eftersom stödstrumporna ökar din blodcirkulation gör det att du känner dig mindre stel i vadmusklerna efter träningspasset. När du exempelvis tränar löpning så hjälper stödstrumporna dig att få bort mjölksyra från vaderna, något som lätt uppstår när man tränar löpning. Men stödstrumporna gör även så att vaderna inte ömmar, något som är vanligt om man tränar på gym och håller på med styrkelyftning. Om du tränar ofta så kan stödstrumpor även hjälpa dig med att minimera träningsvärk. Vilket gör att du snabbare kan återgå till din träning och träna mer effektivt.

Stödstrumporna utan fot passar till alla former av fysisk aktivitet, oavsett om du håller på med löpning eller bollsporter så kommer strumporna ge dig och dina ben mer energi och bättre välbefinnande. I vårt sortiment hittar du stödstrumpor från flera olika välkända varumärken.

Om du har frågor kring vilka stödstrumpor som passar just dig så är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna med att hitta de stödstrumpor som passar just dig och dina behov.