• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Stödstrumpor i ull

Stödstrumpor i ull är bekväma och behagliga stödstrumpor som håller dina fötter i en jämn och behaglig temperatur. Eftersom stödstrumporna är i ull så hjälper stödstrumporna kroppen att hålla en jämn temperatur, oavsett om det är varmt eller kallt. Stödstrumpor i ull håller helt enkelt dina ben och fötter varma när det är kallt och kyler när det är varmt.

Ullstödstrumpor passar perfekt för sportiga aktiviteter och under vintern, eller när du bara vill ha en värmande och behaglig strumpa med kompression. Men stödstrumpornas egenskaper slutar inte där, ull låter till exempel inte smuts tränga in i fiber utan håller smutsen på ytan. Syret som finns i luften gör så att ullen nästintill rensar sig själv så den lösgör smutspartiklar som faller ner till marken, vilket gör att stödstrumporna känns fräscha länge.

Ullstödstrumporna passar dig som har dålig blodcirkulation och kalla fötter. Då stödstrumporna bidrar till bättre blodcirkulation och samtidigt ger dina fötter värme.

Stödstrumpor har blivit ett populärt klädesplagg som ger dina ben och fötter nytt liv och energi. Samtidigt som de ger en skön och behaglig massageliknande känsla. Stödstrumpor har blivit känt som kompressionsstrumpor som minimerar uppkomsten till åderbråck och blodproppar. Allt tack vare stödstrumpornas kompression som ökar blodcirkulationen. Genom att använda stödstrumpor som ger ett jämnt tryck så motverkas även bensvullnad och vätskeansamlingar som kan uppstå i ben och fötter.

Oavsett om du vill ha en stödstrumpa i ull för att ge dig med värme och komfort, eller om du vill ge dina ben och fötter bättre förutsättningarna när du tränar så har vårt sortiment stödstrumporna för just dig och dina behov.

Stödstrumpor i ull finns även som sportstrumpor med kompression. Sportstrumporna har en graderas kompression som ger ett behagligt och skönt tryck över vaden. Strumporna stabiliserar även vadmuskeln och ökar cirkulationen i vaderna när du är fysisk aktiv.