Stödstrumpor i ull hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Leveranstid 1-3 vardagar
  • 14 dagars öppet köp
 
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (19)1 2 3 ... 5 Sista 100 per sida

Stödstrumpor i ull

Stödstrumpor i ull är bekväma och behagliga stödstrumpor som håller dina fötter i en jämn och behaglig temperatur. Eftersom stödstrumporna är i ull så hjälper stödstrumporna kroppen att hålla en jämn temperatur, oavsett om det är varmt eller kallt. Stödstrumpor i ull håller helt enkelt dina ben och fötter varma när det är kallt och kyler när det är varmt.

Ullstödstrumpor passar perfekt för sportiga aktiviteter och under vintern, eller när du bara vill ha en värmande och behaglig strumpa med kompression. Men stödstrumpornas egenskaper slutar inte där, ull låter till exempel inte smuts tränga in i fiber utan håller smutsen på ytan. Syret som finns i luften gör så att ullen nästintill rensar sig själv så den lösgör smutspartiklar som faller ner till marken, vilket gör att stödstrumporna känns fräscha länge.

Ullstödstrumporna passar dig som har dålig blodcirkulation och kalla fötter. Då stödstrumporna bidrar till bättre blodcirkulation och samtidigt ger dina fötter värme.

Stödstrumpor har blivit ett populärt klädesplagg som ger dina ben och fötter nytt liv och energi. Samtidigt som de ger en skön och behaglig massageliknande känsla. Stödstrumpor har blivit känt som kompressionsstrumpor som minimerar uppkomsten till åderbråck och blodproppar. Allt tack vare stödstrumpornas kompression som ökar blodcirkulationen. Genom att använda stödstrumpor som ger ett jämnt tryck så motverkas även bensvullnad och vätskeansamlingar som kan uppstå i ben och fötter.

Oavsett om du vill ha en stödstrumpa i ull för att ge dig med värme och komfort, eller om du vill ge dina ben och fötter bättre förutsättningarna när du tränar så har vårt sortiment stödstrumporna för just dig och dina behov.

I vårt sortiment av ullstödstrumpor hittar du stödstrumpor i flera olika och härliga mönster. Men även stilrena och enkla stödstrumpor, för dig som vill ha en mer klassisk stödstrumpa. Stödstrumporna finns även i olika utförande, de klassiska knälånga eller som ankelstödstrumpor. Perfekt för dig som helt enkelt inte trivs med knähöga stödstrumpor.

Stödstrumpor i ull finns även som sportstrumpor med kompression. Sportstrumporna har en graderas kompression som ger ett behagligt och skönt tryck över vaden. Strumporna stabiliserar även vadmuskeln och ökar cirkulationen i vaderna när du är fysisk aktiv.

Många tycker att det kan vara svårt att förstå hur man ska mäta för att få rätt storlek på sin stödstrumpa. För få reda på vilken storlek du ska du mäta kring den smalaste delen på ankeln och bredaste delen på vaden. Eftersom dina ben kan svulla under dagen får du bäst resultat om du gör mätningen på morgonen. När du använder stödstrumpan är det viktigt att aldrig vika ner den övre stumpkanten eftersom det ger en felaktig tryckfördelning.