• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Strumpor

Här hittar du strumpor som ger fötterna komfort, lindrar fotproblem och passar vid olika tillfällen.

Det finns många varianter av strumpor och är ett viktigt vardagsplagg som används i många olika situationer. Strumpor kan användas på flera olika sätt och kan även vara praktiska eller användas som modeaccessoarer. De finns i varierande material, färger och modeller för att matcha kläder och skapa personliga stilar. Samtidigt som de håller fötterna varma och skyddar dem från skoskav, blåsor eller andra fotrelaterade problem.

I vårt sortiment hittar du strumpor för alla behov, allt från diskreta vardagsstrumpor till färgglada strumpor som ger din outfit det där lilla extra. Eller strumpor som hjälper vid fysiska aktiviteter och andra vardagstillfällen. Strumporna kommer från flera välkända varumärken och finns för både dam och herr. 

Våra tåstrumpor är unika strumpor med tår och är perfekta för dig som har problem med fotsvamp eller lätt får skav mellan tårna.Tåstrumporna gör att tårna sprids på ett mer naturligt sätt vilket gör att de separeras bättre och kan röra sig mer. Samtidigt gynnar det blodcirkulationen och fötterna kan lättare hålla en jämn temperatur, hålla tårna torra och även motverka fotsvamp. Oavsett vilket behov du har, finns tåstrumpor för dig, i alla sorters olika modeller, mönster och härliga färger för alla årstider och tillfällen.

Det finns även strumpor för känsliga fötter, såsom antihalkstrumpor med glidskydd, diabetesstrumpor och specialstrumpor som är speciellt utvecklade för känsliga fötter utan tryckande sömmar.

Du kan hitta antihalkstrumpor som är halkfria strumpor eller sockor med antihalksula, för ett bra grepp på hala underlag. Antihalkstrumpor hjälper dig att gå säkert och finns i flera olika modeller och material, bland annat i ull och bomull. Strumpor som har antihalk hjälper dig att hålla balansen, både gammal som ung. De är även utvecklade för känsliga och ömtåliga fötter. Strumporna sitter uppe helt utan tryck och har inga sömmar eller veck som orsakar obehag eller besvär. 

Diabetesstrumpor är strumpor för diabetiker eller för känsliga fötter. Som diabetiker är man extra känslig för tryck och skav, vilket man kan få från “vanliga” strumpor. Strumpor för diabetiker är designade med ett mjukt och hudvänligt material, har extra platta sömmar eller utan sömmar, har rullkant eller lös resår som inte skapar ett onödigt tryck. 

Vi erbjuder strumpor med kompression som stickas på ett unikt sätt och fungerar för att öka blodcirkulationen, samt ge näring- och syreutbyte åt musklerna. Om du har t.ex. hälsporre kan du lindra den och avlasta plantar fascia-senan med en hälsporrestrumpa med kompression. Vissa sportstrumpor med kompression bidrar även till piggare ben både under och efter träningen.

Sportstrumpor är viktiga plagg som kan göra stor skillnad vid fysisk aktivitet. Sportstrumpor är speciellt framtagna för att vara extra slitstarka, transportera fukt, minska muskelvibrationer, ge snabbare återhämtning och ge stöd åt muskulaturen. Sportstrumpor kan användas vid olika former av aktiviteter, såsom löpning och träning. Bomullsstrumpor används av många som tränar, då de är mjuka, sköna och är tillverkade i material som transporterar bort fukt och håller fötterna torra och fräscha. Genom att strumporna transporterar bort fukt minskar även smärtsamma obehag på fötterna, såsom blåsor och skavsår. Sportstrumpors passform skiljer sig också från “vanliga” strumpor, de är bättre formade efter fotens uppbyggnad. Det gör att de sitter bättre på foten, samtidigt som de ger mer komfort. Oavsett om det handlar om löpning, powerwalk, crossfit, yoga eller dans, så har vi sportstrumpor som passar din aktivitet.

Varma strumpor eller sockor är skapade för de kallare tiderna under året och för dig som har frusna fötter. De varma strumporna är anpassade för både vardag och sportaktiviteter och finns både i material av ull, bomull och en materialmix.

Du kan även hitta strumpor med lägre skaft som passar särskilt bra i sneakers. Eller föredrar du ballerinastrumpor har vi låga strumpor eller helt utan skaft som är anpassade för just ballerinaskor eller andra låga skor, där du inte vill att strumporna ska synas. Strumporna ger komfort i skon och håller fötterna i en behagligare temperatur. Alternativt om du vill ha en strumpa som inte syns eller sticker upp ovanför skons kant.

Vilka strumpor är bäst?
De bästa strumporna hittar du hos oss. Det finns strumpor i alla möjliga varianter och material eller med funktion och för olika ändamål. Välj alltid strumpor efter behov och aktivitet. Men oavsett vilken slags strumpa just du är ute efter så har vi strumpor som passar dig och dina behov.

Hur ofta ska man byta strumpor?
Strumpor utsätts dagligen för smuts, svett och bakterier som kan orsaka dålig lukt och infektioner. Därför är det viktigt att alltid se till att ha rena eller nya strumpor hemma så att du kan byta ofta. Byt strumpor helst varje dag eller tvätta regelbundet för att minska olika fotproblem relaterade till svettiga eller fuktiga fötter. 

 

235 produkter

235 produkter