Strumpor hos Minfot.se

WALK SMOOTHLY

  • Fri frakt från 399kr
  • Snabba leveranser
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Fria byten
Priser inkl. moms
VISAR 1-4 (285)1 2 3 ... 72 Sista 100 per sida

Strumpor

Här hittar du strumpor som ger dina fötter komfort och lindrar olika fotproblem.

Strumpor är vardagsplagget som finns i flera olika material, färger och modeller. Hos oss hittar du strumpor för alla behov och tillfällen för både dam och herr. Vårt sortiment av strumpor kommer från flera välkända varumärken och det finns allt ifrån den diskreta vardagsstrumpan till den färgglada snygga strumpan som ger din outfit det där lilla extra. Men vi har också strumpor som hjälper dig i alla dina fysiska aktiviteter, oavsett om du håller på med löpning, powerwalking, crossfit, yoga eller dans så har vi sportstrumpan som passar just dig.  I vårt sortiment finns även strumpor för dig som har lite känsligare fötter, exempelvis antihalkstrumpor med glidskydd, diabetesstrumpor och specialstrumpor som är speciellt utvecklade för känsliga fötter utan tryckande sömmar. Vi erbjuder även tåstrumpor, den unika strumpan med tår som gör att dina tår sprids mer på ett naturligt sätt och ökar blodcirkulationen. Oavsett vilket behov du har så har vi strumporna för dig, i alla sortens olika modeller, mönster och härliga färger för alla årstider och tillfällen.

Våra antihalkstrumpor är halkfria strumpor och sockar med antihalksula för ett bra grepp på hala underlag. Antihalkstrumpor hjälper dig att gå säkert och finns i flera olika modeller i både ull och bomull. Antihalkstrumpor hjälper dig att hålla balansen, både gammal som ung. Antihalkstrumporna är även utvecklade för känsliga och ömtåliga fötter. Strumpan sitter uppe helt utan tryck och har inga sömmar eller veck som orsakar obehag eller besvär. 

Diabetesstrumpor är strumpor för diabetiker eller för dig med känsliga fötter. Som diabetiker är man extra känslig för tryck och skav som man kan få från vanliga strumpor. Därför är alla strumpor som du hittar här nedan mjuka med hudvänligt material som är utan sömmar eller åtsittande skaft. 

Sportstrumpor och sockar är viktiga plagg som kan göra stor skillnad vid fysiskt aktivitet. Sportstrumpor är speciellt framtagna för att vara extra slitstarka, transportera fukt, minska muskelvibrationer, ge snabbare återhämtning och ge stöd åt muskulaturen. Sporsstrumporna kan användas vid alla former av sportigare aktivitet, såsom löpning och träning. Bomullsstrumpor används av många som tränar, då de är mjuka, sköna och är tillverkade i material som transporterar bort fukt och håller fötterna torra och fräscha. Genom att strumporna transporterar bort fukt minskar du även smärtsamma obehag på fötterna, såsom blåsor och skavsår. Sportstrumpors passform skiljer sig också från vanliga strumpor, de är bättre formade efter fotens uppbyggnad. Vilket gör att de sitter bättre på foten och samtidigt ger mer komfort.

Varma strumpor är skapade för de kallare tiderna under året och för dig som har frusna fötter. De varma strumporna är anpassade för både vardag och sportsliga aktiviteter. De värmande strumporna ser du här nedan och finns både i materialen ull och bomull. 

Om du har hälsporre kan du lindra den och avlasta plantar fascia-senan med en hälsporrestrumpa med kompression. FS6 från OS1st är en effektiv strumpa som avlastar och ökar blodcirkulationen så att inflammationen kan läka ut.

Tåstrumpor är strumpor med tår och är plagget som är perfekt för dig som har problem med fotsvamp eller lätt får skav mellan tårna. Tåstrumpor hjälper också till med att sprida dina tår på ett naturligt sätt, vilket ger dig bättre balans. Eftersom tåstrumporna separerar tårna och gör så att de kan röra sig mer naturligt gynnar det blodcirkulationen och gör så att dina fötter lättare kan hålla en jämnare temperatur. Dessutom håller tårna sig torrare och fotsvamp kan motverkas.

Här ser du tåstrumpor från Toesox och Amazing Care. Tåstrumporna från Toesox finns även med kompression, som har en graderad kompression som ökar blodcirkulationen och bidrar till en snabbare återhämtning. 

Vårt sortiment erbjuder också strumpor med lägre skaft eller helt utan skaft som passar särskilt bra i sneakers när du vill ha en strumpa som inte syns eller sticker upp ovanför skons kant. Men föredrar du istället ballerinastrumpor har vi aåga strumpor utan skaft som är anpassande för ballerinaskor eller andra låga skor där du inte vill att strumporna ska synas. Strumporna ger komfort i skon och håller fötterna i en behagligare temperatur.

För dig som har problem med svullna ben och blodcirkulationen finns det stödstrumpor. Stödstrumpor som även kallas kompressionsstrumpor är ett klädesplagg som motverkar svullnader i benen, skapar ett bättre välbefinnande och samtidigt ger dina ben mer energi. Stödstrumpor är perfekt för dig som har ett jobb där du har mycket belastning på dina ben och får trötta fötter. Oavsett vilket jobb du har, hur din vardag ser ut eller vilket besvär du har, så har vi stödstrumpan för dig. Stödstrumpor kan du använda av flera olika anledningar, exempelvis under flygresor, om du är gravid eller har åderbrock. Vi erbjuder även kompressionsstrumpor som kan användas vid fysiskt aktivitet som har en effektiv effekt vid träning och återhämtning. Stödstrumpor har visat sig att vara effektiva inom yrken där man utsätts för belastningar på benen och fötterna. Exempelvis för de som jobbar inom vård och omsorg, där man rör på dig mycket och har många tunga lyft. Förutom att stödstrumpan förebygger blodproppar och åderbrock så ger den även en behaglig massage medan du bär den. Om du har medicinska besvär och behöver en stödstrumpa för att linda dina problem då kan en stödstrumpa med högre tryck vara fördelaktigt.

Hos oss hittar du vanliga stödstrumpor, som finns i flera olika härliga färger och mönster. Men vill du ha något mer diskret finns det även enfärgade stödstrumpor och stödstrumpor i nylon. Stödstrumporna finns i flera olika material, som bomull, nylon, bambu och ull. Stödstrumporna finns i flera olika modeller är utformade för att matcha specifika behov. Stödstrumporna som sportstrumpor finns även som en strumpa för vaden, för att öka återhämtningen och minska muskelvibrationer.  Det finns sportstrumpor med kompression, rese och flygstrumpor som är avsedda för att hjälpa blodcirkulationen vid längre resor. Det finns även stödstrumpor i stay-up, som strumpbyxor, tålösa och hudfärgade. Det finns även stödstrumpor som är skapade för att lindra hälsporre (plantar fasciit) och annan smärta i hälen. 

För att veta vilken strumpa som passar just dig och dina behov så kan du enkelt klicka in på respektive produkt och läsa mer om dem. 

Strumpor från ECCO är funktionella i sköna material för vardag, löpning och vandring. ECCO har utvecklat sina produkter där komfort, funktion och kvalité står i fokus. Strumporna från ECCO är skapade med dir release-material i som gör att fukt transporteras från fötterna och håller dem torra och fräscha.

OS1st strumpor är skapade för att ge dina ben och fötter stöd och återhämtning under fysisk aktivitet. Men har även strumpor som ger komfort, lindring och avlastning vid hälsporre (plantar fasciit), olika former utav smärta i häl och fotvalv samt svullna fötter. Strumporna används även för att minska muskelvibrationer, ge bättre balans och bidra till en snabbare återhämtning. 

Gococos strumpor och kompressionsstrumpor är designade för aktiva människor som ställer höga krav på funktionalitet och komfort. Gococo är ett ungt strumpvarumärke från Skandinavien där funktion står i fokus. Gococos strumpor kombinerar högfunktionella material med lekfulla färger i stilrena och enkla designer. De färgglada strumporna är för dig som är sportig och aktiv och vill hålla dina fötter torra och fräscha. Gococo-strumporna är tillverkade i ett hållbart material som håller tvätt efter tvätt. Samtliga av Gococos sportstrumpor är gjorda helt eller delvis i marknadens mest snabbtorkande material, Cocona Polyester för att ge dg en färgglad och behaglig träningsupplevelse.

Happy socks strumpor skapades med visionen att förändra en vardaglig nödvändighet till ett färgstarkt designval som ska sprida glädje i vardagen. Alla Happy socks strumpor kan bäras utav både män, kvinnor och barn. De härligt färgglada strumporna från Happy Socks finns i alla tänkbara färger och mönster. Dessa stumpor gör det onekligen roligare att klä sig varje dag. Happy Socks levereras i matchande presentförpackningar vilket även gör den till en present som är lika rolig att få som att ge.

Mabs kompressionsstrumpor och stödstrumpor är skapade med en lång och dokumenterad erfarenhet av medicintekniska kompressionsstrumpor. Mabs är kända för sitt breda sortiment av stödstrumpor med kompression för olika användningstillfällen. Alla strumpor från Mabs är klassade som medicinska kompressionsstrumpor klass 1. Med stödstrumpor, eller kompressionsstrumpor är en beprövad och väl dokumenterad metod för att öka blodcirkulationen i benen. Mabs klassiska stödstrumpor med kompression lindrar trötta, svullna och ömma ben vare sig du sitter, står eller går längre stunder. Stödstrumpan ökar blodflödet i benen och gör att du känner dig piggare. Stödstrumpor kan även lindra och minska risken för åderbrock. Mabs kompressionsstrumpor kan även användas vid fysisk aktivitet, då strumporna har en positiv effekt vid träning och återhämtning.

Prosox strumpor är skapade för dig med känsliga och ömtåliga fötter. Alla Prosox strumpor är designade och specialtillverkade så att strumpan kan sitta uppe utan tryck och har inga sömmar eller veck som orsakar skavsår. Strumporna är även tillverkade med den speciella ”seamless” tekniken som förhindrar att det skapas skavsår över tårna. Prosox erbjuder även strumpor som har en antihalksula, för att minimera risken för fallolyckor och halka inomhus. Prosox strumpor är perfekt för dig som vill ha komfort men som inte gillar tryck. 

Strumpor från Springyard ger dig bättre komfort i dina skor, så att du kan gå bättre och skönare. Springyards produkter är skapade för att underlätta och ge mer glädje i vardagen. 

Toesoxs tåstrumpor startade med ett yogapass för över 10 år sedan där de såg ett behov av att skapa bättre förutsättningar för fötterna. Genom att skydda tårna, skapa bättre grepp och mer möjlighet till att använda fotens alla tår och samtidigt få bättre balans. Vilket gjorde att Toesox började producera strumpor och sandaler som gynnar tårnas naturliga rörelser. Därför är Toesox vision är att skapa produkter som stödjer kroppens naturliga rörelser, oavsett vilken aktivitet det än är. Deras tåstrumpor hjälper till att sprida tårna och ger dig en bättre balans.  De minskar även uppkomst till skav mellan tårna och kan även vara hjälpsamt mot fotsvamp. Toesox olika kollektioner är specifikt skapade för dans, yoga, pilates, cykling, löpning, powerwalk och andra aktiviteter som man helt enkelt bäst gör barfota.

Tåstrumpor från Amazing Care är producerade i kammad bomull. Tåstrumporna har ingen tåsöm och sitter mjukt och skönt runt foten - perfekt för dig som är känslig för tryck eller lätt får skavsår.

Oavsett vilken slags strumpa just du är ute efter så har vi strumpor som passar dig och dina behov. Vill du veta mer om våra tofflor så klickar du dig enkelt in på respektive toffel. Där du kan läsa mer om toffelns egenskaper och hur den kan göra din vardag bekvämare. 

-->