• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Strumpor

Upptäck strumpor som gör skillnad. Hos oss hittar du ett brett utbud av strumpor som kombinerar komfort, kvalitet och funktion, perfekta för alla tillfällen - allt från vardag och arbete till sport, träning eller för andra behov.

Våra strumpor är utformade för att hålla dina fötter bekväma hela dagen. Sortimentet är noggrant utvalt för att ge dig den bästa kvalitén och komforten, oavsett vilket material eller vilken skafthöjd du föredrar på dina strumpor. Du kan välja mellan bomull för klassisk komfort och bra slitstyrka, bambu för en mjukare känsla, särskilt följsam passform och mer ventilation, merinoull för behaglig värme och naturlig temperaturreglering eller funktionsmaterial som lyocell, perfekt för sport och rörelse.

Förutom vardagsstrumpor med en komfort utöver det vanliga passar många även de med känsliga fötter. Alla våra strumpor är tillverkade med fokus på bekvämlighet och hög kvalitet, där vi tänkt extra på detaljerna - till exempel har vissa modeller platta sömmar som inte riskerar att skava mot känsliga tår, andra har flexibla muddar som inte trycker onödigt hårt oavsett längd på strumpan, eller både och. Oavsett vilken strumpa du väljer är vårt mål att ge dig en ny nivå av komfort.

Utforska vårt sortiment idag och hitta dina nya favoritstrumpor på Minfot.se!

222 produkter

222 produkter

Du har sett 36 av 222 produkter

Vanliga frågor

Du bör välja strumpor efter vad du ska använda strumporna till eller vad du föredrar. Strumpor finns i flera olika längder för att passa olika typer av skor och olika aktiviteter. 

Låga strumpor | Ballerinastrumpor

Låga strumpor är främst designade till att passa ballerinaskor. Strumporna är tillverkade utan skaft och har en design som gör att de inte syns i skorna. Du kan se alla våra ballerinastrumpor här

Ankellängd | Ankelstrumpor

Strumpor passar perfekt till sneakers eller till andra låga skor när där du inte vill att dina strumpor ska synas i skorna. Ankelstrumpornas skaft är designat för att inte sticka upp ovanför skornas kant och därför har det blivit populära att använda till våren och sommaren. Våra ankelstrumpor finns i flera olika modeller och i olika material och du kan se alla här.

Knälånga strumpor | Knästrumpor

Knästrumpor går upp till knäna och passar perfekt att använda när det är för kallt att gå barbent. Eller som en del utav din outfit. Under de senaste åren så har det blivit allt mer populärt att använda knästrumpor till shorts, kjolar och klänningar. Men knästrumpor är även vanliga inom fysiska aktiviteter som löpning, tyngdlyftning och bollsporter. Knästrumporna för sport och fysiska aktiviteter är tillverkade i slitstarka material och har material som effektivt transporterar bort fukt, vilket ger ett behagligare klimat till dina ben och fötter. Här kan du se alla våra knästrumpor som finns i flera olika material. 

Crew strumpor | Vandrings- och promenadstrumpor

Crew strumpor är strumpor som är högre än klassiska strumpor. Strumporna har blivit populära att använda till vandringar och promenader. Anledningen till det är att strumporna går högre, eller är i samma höjd som skornas skaft. Vilket ger komfort till fötterna men minimerar även risken för att exempelvis smuts och stenar ska komma in i skorna när du går. Här kan du se alla våra strumpor som är designade för att ge dina fötter komfort och minimera risken att du ska drabbas av blåsor, skavsår eller andra obehag - något som är vanligt på vandringar och promenader. 

”Vanlig längd” | Klassiska strumpor

Den klassiska längden på strumpor passar både till jobbet, träningen eller till vardags. Strumporna finns i flera olika material och utföranden. Men alla våra strumpor är testade utav vår sjukgymnast för att ge dina fötter optimal komfort. Du kan se alla våra strumpor på denna sidan.

För att tvätta strumpor på bästa sätt så är det viktigt att du följer tvättråden. Eftersom strumpor finns i flera olika material så har de olika instruktioner på hur de bör tvättas. 

Man kan inte torktumla alla strumpor, vissa strumpor ska lufttorka efter tvätt för att inte strumporna ska gå sönder eller bli skadade. Därför är det viktigt att du följer tvättråden som strumporna har.