• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Ankelstrumpor

Här kan du ta del av våra bekväma och tåliga ankelstrumpor för både dam och herr.


I dag har ankelstrumpor blivit alltmer populärt och är lika användbara till vardags, på fest, på arbetsplatsen eller i olika sportsammanhang. Framför allt är de särskilt populära sommartid men fungerar lika bra året om. Det är inte bara skönt att ha låga strumpor utan skaft, de fyller även en god funktion när du vill ha korta ankelstrumpor som inte syns eller sticker upp ovanför skornas kant.

Ankelsockor, korta strumpor eller strumpor till sneakers, som de även kallas passar perfekt för walkingskor, ballerinaskor, låga skor, loafers och vårens alla härliga skor. Detaljerna gör helheten och korta ankelstrumpor sätter stilen innanför dina skor.

Upptäck vårt breda sortiment av sköna ankelstrumpor i olika färger och mönster med bra priser utan att kompromissa med kvaliteten. Du kan hitta många olika varianter:

- Ankelstrumpor i storpack
- Ankelstrumpor i bambu, ull och bomull,
- Mjuk resår
- Med platta och extra mjuka tåsömmar för känsliga fötter
- Förstärkt häl och tå
- Flexibelt material som ger optimal passform
- Bra stretchkvalitet
- Finns med lågt skaft och högre skaft


Kanske håller du på med löpning, yoga, dans eller gymträning och behöver träningsstrumpor som håller måttet. För dig som idrottar kan då ett par ankelstrumpor med kompression och god passformsteknologi vara ett utmärkt val.

 

68 produkter

68 produkter

Du har sett 36 av 68 produkter