• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Bambustrumpor - strumpor som andas

Här hittar du bambustrumpor som ger en len och mjuk känsla till dina fötter samtidigt som strumporna bidrar till att motverka fotsvett och ger dina fötter ett behagligt klimat att vara i.

Bambustrumpor är tillverkade i bambu viskos, ett tunt, mjukt och funktionellt material som ger en lyxig känsla till fötternas hud. Bambuviskosen material består utav extra lena, runga fiber som är skonsamma mot fötternas hud. Därför har bambustrumpor blivit populära hos dem som har känsliga fötter, känslig hud på fötterna, lättirriterad hud, diabetes eller psoriasis.

Men strumporna i bambuviskos har även blivit populära hos dem som har besvär med varma fötter, fotsvett eller illaluktande fötter. Anledningen är att bambustrumpor har naturliga fuktabsorberande egenskaper som släpper igenom fukt – vilket gör att dina fötter behålls både svala och torra.

Fördelar med bambustrumpor / strumpor i bambuviskos

-Absorberar fukt | Bambuviskos har naturliga fuktabsorberande egenskaper
-Naturligt mjuk | Bambuviskos är ett väldigt mjukt material som är mjukare än andra material, exempelvis bomull
-Snäll mot huden | Bambuviskos lena fiber irriterar inte huden
- Håller fötterna svala |Motverkar att fötterna blir varma och svettiga

Vilka bambustrumpor är bäst?

I vårt sortiment så hittar du flera olika strumpor i bambuviskos, i olika längder och färger. Alla våra strumpor i bambuviskos är utvalda av vår sjukgymnast med noggrann omsorg för att ge dina fötter optimal komfort och de bästa förutsättningarna. Hos oss så hittar du bambustrumpor som passar lika bra till vardags, hemma, på jobbet, till träningen eller till promenader och vandringar.

Våra bambustrumpor finns även i olika längder exempelvis som ankelstrumpor eller i Quarter - och Crew längd. Bambustrumporna i ankel passar perfekt för dig som inte vill att strumporna ska synas i skorna, eller vill ha svala strumpor till sneakers. Medan de längre modellerna som Quarter och Crew passar till dig som inte gillar korta strumpor, eller för dig som behöver en längre modell till fysiska aktiviteter.

Om du vill se de bambustrumpor som är våra bästsäljare och de som våra kunder tycker är bäst i test så kan du klicka HÄR.