• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Benvärmare

Här hittar du benvärmare som passar perfekt under kalla höst, vinter och vårdagar.

Benvärmare är ett klädesplagg som ger dina ben och fötter lite extra komfort och värme. Det var ett hett modeplagg som användes flitigt på 80: talet. Men har kommit tillbaka som ett populärt modeplagg och ger det lilla extra till din outfit.

Ankelvärmare som de även kallas kan du matcha till ett par höga jeansshorts, färgglada eller tunna strumpbyxor, till kjolen eller klänningen. De går att bära löst veckad eller hela vägen upp över knät. Eller så kan du använda dem som handledsvärmare eller hela vägen som en armvärmare.

Benvärmare är främst populärt hos dansare men används även av de som håller på med pilates, aerobics eller under träningspasset. Men oavsett aktivitet, vardagssituation eller om den används som en modeaccessoar kan den användas av alla oavsett kön. Anledningen beror på att benvärmarna ger värme till lederna, vilket skyddar mot sträckningar och andra kramper som oftast uppstår när man dansar, tränar eller utövar andra aktiviteter.

I vårt sortiment hittar du mjuka, följsamma och bekväma benvärmare som passar både till dansgolvet och i vardagen. Med ett noga utvalt material av god kvalitet ger dem en bra passform, en bra värmande funktion och en förstärkning där dem slits mest.

Nu kan du hålla dina vrister och ben varma samtidigt som de kan förvandla en vardaglig outfit till något alldeles extra.


Var köper man benvärmare?

Våra benvärmare är specifikt framtagna av minfot.se och går inte att få tag på någon annanstans. De finns i olika färger, passar perfekt till dina outfits, lågskor eller när det är kallt ute. Hos oss köper du benvärmare som enkelt håller dina ben, anklar men även handleder och armar varma vid olika aktiviteter eller under kalla vinterdagar.

 

3 produkter