• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Cykelstrumpor

Här hittar du cykelstrumpor som är specifikt designade för att ge dig de bästa förutsättningarna på cykelturen.


Riktiga cykelstrumpor är viktiga tillbehör för cyklister, eftersom de hjälper till att hålla fötterna torra, svala och skyddande under långa cykelturer. Med ett par schyssta cykelstrumpor som är speciellt konstruerade för cykelturen kan du enkelt skydda trampdynorna mot skav och onödigt tryck.

Grundläggande detaljer för många cyklister är att strumpan ska vara i rätt material som andas, är mer kraftig än en vanlig strumpa samt ha en stötdämpande funktion och ger en mjuk känsla i skon.

I vårt sortiment hittar du anatomiskt utformade strumpor, lättviktiga kompressionsstrumpor eller vindtäta strumpor som är designade i högkvalitativa material. De är gjorda av ett tekniskt material som andas väl och är utformade för att minimera både skav och onödiga tryck på foten. Strumpornas material transporterar bort fukten från fötterna. De har även en speciell konstruktion som ger extra stöd, hjälper till att minska tröttheten i benen samtidigt som de ger värme och bekvämlighet. Dem är även designade för att vara extra slitstarka.

Tack vare att strumporna är anatomiskt utformade så är de anpassad för höger - respektive vänster fot, vilket ger en optimal och bekväm passform. Allt för att ge dina fötter en maximal tillfredsställelse men samtidigt minimera risken att drabbas av skavsår eller blåsor.


Vilka cykelstrumpor är bäst?

Cykelstrumpor passar både dig som är elitcyklist, cyklar Downhill, eller vardagsmotionären. Du kan hitta cykelstrumpor till både sommar, vinter och vår/höst eller om du letar efter vattentäta, lätta eller med korta skaft. Välj och vraka bland de senaste stilarna och innovativa materialen. Du kan säkert hitta en favorit hos oss.

Men lämna bomullsstrumporna hemma när du tar en cykeltur. Ull i kombination med syntet ger en bättre komfort särskilt under vintern. Syntet ger en längre hållbarhet och ull absorberar fukt samt förhindrar att strumporna inte luktar illa efter en tur med cykeln.

Att tänka på:

Bra cykelstrumpor gör det roligare att cykla. Så oavsett om du är en entusiastisk cyklist, vardags cyklisten är det viktigt att investera i ett par högkvalitativa cykelstrumpor för att få den bästa cykelkomforten. Med rätt cykelstrumpor kan du förhöja njutningen av cykelturen och fokusera helhjärtat på din prestation.

 

45 produkter

45 produkter

Du har sett 36 av 45 produkter