• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Damstrumpor

Här hittar du damstrumpor som ger dina fötter komfort och passar både till vardags, jobbet eller träning.

Damstrumpor kan se ut på många olika sätt och är en viktig del av en kvinnas garderob. Oavsett livssituation är det ett plagg som kan bäras till alla tillfällen och outfit.

I vårt sortiment av strumpor för dam kan du hitta flera välkända varumärken som erbjuder allt från diskreta vardagsstrumpor till färgglada snygga strumpor som ger din outfit det där lilla extra. Välj mellan olika material som bomull, bambu, ull, ekologisk bomull, merinoull eller andra material. Naturligtvis finns damstrumporna i olika storlekar, färger, mönster eller som enfärgade.

Du finner även strumpor med både höga och låga skaft eller olika egenskaper för löpning, träning samt värmande sockor för långturen. Dem är även anatomiskt utformade och hjälper dig i alla dina fysiska aktiviteter oavsett aktivitet som t.ex. powerwalking, crossfit, yoga, dans eller beroende på hur din vardag ser ut. Du kan välja mellan flerpack, enpack med olika varianter i svart, vitt eller med andra egenskaper och färger som passar dina fötter och skor.


Vart kan jag köpa damstrumpor?
Vi har strumpor för alla tillfällen oavsett om det gäller joggingturen, pilates, soffmyset, festen, jobbet, semestern eller skogspromenaden. Utbudet är brett och du kan säkert hitta något i sortimentet som passar enligt dina önskemål.


Vad ska jag tänka på när jag köper damstrumpor?
En viktig faktor att ta hänsyn till är användning och material. Bomull är ett ofta använt material som både är bekvämt och ventilerande. Men tillsammans med fel skor t.ex. vattentäta skor finns tendensen till att tappa formen och i värsta fall orsaka blåsor eller andra problem. Ull är ett populärt val och i kombination med syntet är fördelarna många. Bland annat att ull är värmande, syntet mer hållbart samt en perfekt damstrumpa till t.ex. vattentäta skor. 


Alla våra strumpor för dam är noggrant utvalda för att ge dina fötter oslagbar komfort och passform, hela dagen.

 

184 produkter

184 produkter

Du har sett 36 av 184 produkter