• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Halkfria strumpor

Här hittar du halkfria strumpor, för vuxna, som ger ett bättre och mer stabilt grepp på olika underlag.

Hala golv eller underlag kan öka risken för att halka eller fallolyckor. Individer, p.g.a. ålder, nedsatt balanskapacitet eller sjukdom är särskilt utsatta. Eftersom förmågan att behålla jämvikten påverkas och förutsättningarna för att hålla balansen försämras.

Därför är det viktigt att minimera risken att falla med halkfria strumpor. Halkfria strumpor även kallade halksockar eller antihalkstrumpor är ett populärt val bland individer som söker extra stabilitet och säkerhet när de går och står på hala ytor.

Halkfria strumpor passar dig som:
- Har besvär med yrsel
- Har nedsatt styrka
- Har problem med balansen
- Har hala golv hemma

I vårt sortiment av halkfria strumpor finns både herr- och damstrumpor som är unikt framtagna för att ge ett bättre och mer stabilt grepp, samtidigt som de ger fötterna god komfort. Det finns flera olika varianter av halkfria strumpor och är tillverkade av material såsom bomull, ull eller syntetiska fibrer. Oavsett vilket material man väljer, är det viktigt att välja strumpor av hög kvalitet för bästa möjliga resultat.

De halkfria strumporna är designade som “vanliga strumpor” med antihalkeffekt. De är framtagna med ett speciellt greppmönster på undersidan i form av anti-slip. Anti-slip eller greppen är oftast designade i silikon och hjälper till att ge fötterna ett bättre och mer stabilt grepp.

Strumporna är ett perfekt val för dig som vill undvika fallolyckor eller skador på hala ytor. De har även blivit populära att använda inom träning och yoga, tack vare att de ger ett bättre grepp och ger samtidigt fötterna komfort.

Var kan man köpa halksockor för vuxna?
I vårt sortiment kan du hitta halksockor i många olika utförande och material från olika varumärken. Halkfria strumpor har blivit populära hos många men används främst av dem som har besvär med t.ex. balansen, nedsatt styrka, besvär av yrsel. Men även p.g.a. hala underlag kan strumpor med antihalk göra att du kan gå tryggare inomhus.

Förutom att erbjuda extra säkerhet och stabilitet på hala ytor, kan halkfria strumpor också ge extra värme och komfort till fötterna, vilket är särskilt viktigt under kalla vintermånader. Tack vare deras stilrena design, kan halkfria strumpor bäras i en mängd olika situationer, från vardagliga aktiviteter till mer formella tillfällen.