falke-strumpor-tk1-cool.jpg
Mängdrabatt
falke-strumpor-tk1-cool.jpg

Falke TK1 Cool Men Socks Asphalt Mel

159 kr
299 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Falke

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Strumpor från Falke som passar perfekt till vandring och promenader under de varma tiden på året. Strumpornas material är sammansatta av experter och har en kylande effekt som behåller fötterna svala och ger en skön känsla till hela foten. Samtidigt som svettiga fötter får ett friskare och fräschare klimat att vara i. 
 
Strumporna är även designade med Falkes unika teknologi, där det finns invävd stötdämpning. Stötdämpningen ger en dämpande känsla som avlastar tryckpunkter, vilket ger komfort till fötterna och minimerar risken att du ska drabbas av skoskav eller blåsor. 
 
Strumporna har även Falkes patenterade passform, som även bidrar till att minimera risken att du ska drabbas av exempelvis blåsor. Passformen är anatomiskt utformad och är anpassad för höger- respektive vänsterfot, samtidigt som strumpornas material bidrar till att följa din fots form, vilket ger perfekt passform och komfort. 
 

Färg: Asphalt Mel
Material: 45% polypropylen, 30% lyocell, 15% polyamid, 10% polyester

Producerad i Tyskland

TK1 skyddar dina fötter på mer krävande vandringar. Tjock dämpning och en fibermix med lyocell ger maximalt skydd och en skön kylande effekt på långa vandringar, särskilt i varmt väder.