falke-tk2-cool-mel.jpg
Mängdrabatt
falke-tk2-cool-mel.jpg

Falke TK2 Cool Women Socks Asphalt Mel

159 kr
299 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Varumärke

Falke

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Falke TK2 Cool Women Socks Asphalt Mel strumpor till dam för vandring.

Strumporna är designade utav experter med högkvalitativa material som ger dina fötter komfort, avlastning och ett friskt klimat för fötterna att vara i. 

Strumpornas material har en kylande effekt som behåller fötterna svala och ger samtidigt en svalkande och skön känsla till fötterna. Vilket gör att dina fötter får ett friskt och fräscht klimat att vara i, oavsett temperatur. Genom att strumporna transporterar bort mycket fukt så minimerar det även risken att du ska drabbas av blåsor, skavsår eller andra obehag - något som är vanligt på vandringar. 

Strumporna har även Falkes anatomiska passform, där strumporna är utformade för att passa höger - respektive vänsterfot, samtidigt som strumpornas material bidrar till att följa din fots form, vilket ger perfekt passform och komfort. 
 
Strumporna är även designade med Falkes unika teknologi, där det finns invävd stötdämpning som är placerad runt fotknölarna och på vristen, vilket minimerar påfrestningar som fötterna utsätts för och ger komfort i varje steg. 

Färg: Asphalt Mel
Material: 36% Polypropylen, 33% Lyocell, 15% Polyamid, 15% Polyester, 1% Elastan

Producerad i Tyskland

 

Falke TK2 Cool har medeltjock dämpning och ger hög komfort och passar för promenader i lättare terräng och särskilt i varmare väderlek.