Minfot Strumpor Bomull Prickig Mörkgrön 3-pack-herr.jpg
Mängdrabatt
Minfot Strumpor Bomull Prickig Mörkgrön 3-pack-herr.jpg
minfot-strumpor-bomull-2pack-grön.jpg
minfot-gröna-strumpor.jpg

Minfot Strumpor Bomull Prickig Mörkgrön 3-pack

59 kr
149 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler - betala mindre

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter eller andra rabattkoder.


 • KÖP 3
  10% RABATT


 • KÖP 5
  15% RABATT


 • KÖP 10
  20% RABATT


 • KÖP 20
  25% RABATT

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Herrstrumpor i kammad bomull från Minfot med förstärkning i tå och häl. 3-pack med ett par prickiga strumpor och två par enfärgade.

Sköna bomullsstrumpor i svensk design producerade i Europa. Den kammade bomullen gör att strumporna känns mjuka och bekväma, och att de är snälla även mot lite känsligare hud. Bomull är ett naturligt material och gör att strumporna låter dina fötter andas för ett skönt klimat.

Strumporna har en bekväm komfort och passform tack vare den höga andelen bomull i kombination med en liten del polyamid och elastan som ger dem behaglig elasticitet.

Idealiska strumpor för både fritid och arbete med ett klassiskt normalhögt skaft.

OEKO-TEX®
Färg: Mörkgrön
Förpackning: 3-Pack

Material: 78% kammad bomull, 20% polyamid, 2% elastan
Tvättråd: Strumporna tvättas i 60 grader och kan torktumlas.

Produceras i Litauen  
 
Strumporna är designade av Minfot och fyller kriterierna för OEKO-TEX® 100, en världsomfattande hälsomärkning av textila råvaror och slutprodukter. Med OEKO-TEX®-certifieringen är strumporna trygga att använda samtidigt som strumpornas produktion uppfyller höga humanekologiska krav, där strumporna inte innehåller hälsoskadliga kemikalier.
Tillsammans med våra leverantörer vill vi på Minfot.se minimera vår påverkan på miljön. Ett av stegen i detta arbete är att säkra att alla våra strumpor är certifierande enligt OEKO-Tex, som är till för att skydda dig som konsument.