• Snabb leverans - 1-3 dagar
 • Fri frakt från 599kr
 • Säker betalning via Klarna
 • Öppet köp i 14 dagar
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
Mängdrabatt
Reflex
Svensktillverkade
Hållbart
reflex-strumpor-minfot-active.jpg
reflexstrumpor-Minfot-Active.jpg
strumpor-med-reflex-minfot-active.jpg

Minfot Strumpor Med Reflex 2-Pack

299 kr

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

 • truckFri frakt från 599 kr
 • truckHemleverans från 89 kr
 • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Köp fler-

Betala mindre!

Rabatten dras automatiskt i kassan. Vid köp av flerpack gäller mängdrabatten från 3 förpackningar. Kan ej kombineras med redan nedsatta produkter.

 • Köp 3

  10% rabatt

 • Köp 5

  15% rabatt

 • Köp 10

  20% rabatt

 • Köp 20

  25% rabatt

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Tvättråd

Reflexstrumpor som är designade och producerade i Sverige för att ge dina fötter komfort men samtidigt göra dig synligare under årets mörkare dagar.

Strumporna är designade med reflextråd som gör att du blir synligare i mörkret, både för bilar, cyklister och fotgängare. Reflextrådarna är placerade runt ankeln, vilket gör att du smidigt och enkelt kan dra upp strumporna över dina byxben när du exempelvis ska cykla hem från jobbet. Reflexstrumpor passar utmärkt vid löpning och promenader som komplement till andra reflexer.

Strumpornas material är noggrant utvalt för att ge fötter både komfort och en skön, behaglig känsla mot huden. Strumpornas funktionsmaterial gör även att strumporna är slitstarka. De är designade med luftkanaler på ovansidan som skapar ventilation, vilket gör att strumporna släpper in frisk luft samtidigt som varm luft släpps ut. Det ger fötterna ett friskare och fräschare klimat att vara i och passar för dig med svettiga fötter. Reflexstrumporna är även tillverkade med platta sömmar som minskar obehag på känsliga fötter.

Strumpornas material gör att de är optimala för löpning, trekking och orientering eftersom det har förmågan att avvisa smuts. Detta egenskap gör dem särskilt lämpliga för aktiviteter där man konstant rör sig genom olika typer av terräng och förhållanden.


OEKO-TEX®
Svensktillverkade

Färg: Svart
Förpackning: 2-Pack
Material: 84% polyamid, 8% lycra, 8% reflexgarn
Tvättråd: 40 grader, torktumlas ej 

Strumporna är producerade i Sverige av Minfot och uppfyller kriterierna för OEKO-TEX® 100, en världsomfattande hälsomärkning av textila råvaror och slutprodukter. Med OEKO-TEX® så är strumporna trygga att använda samtidigt som strumpornas produktion uppfyller höga humanekologiska krav där strumporna inte innehåller hälsoskadliga kemikalier.

Tillsammans med våra leverantörer vill vi på Minfot.se minimera vår påverkan på miljön. Ett av stegen i detta arbete är att säkra att alla våra strumpor är certifierande enligt OEKO-Tex, som är till för att skydda dig som konsument.