• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Raggsockor

Här hittar du raggsockor som både är varma och sköna för fötterna. 

Att frysa om fötterna eller uppleva kyla kan bero på många olika faktorer. Men oavsett hur vardagen ser ut, om du är ute och vandrar, tar promenader, reser, har mysiga hemmakvällar eller bara har kalla fötter, är kyla ingenting man vill uppleva. Då är ett par mysiga yllesockor ett måste samt ett utmärkt val att använda under kalla och blåsiga dagar. 

Raggsockor kan användas året om, till vardags, hemma eller på jobbet, på promenaden eller vid vandring i skog och mark under den kallare delen av året. I vårt sortiment hittar du allt från klassiska, varma raggsockor, stickade ullstrumpor, till vinterstrumpor och träningssockor. De finns från flera olika varumärken och passar både dam och herr. 

Våra ullstrumpor är noggrant utvalda och designade i högkvalitativ ull. Det ger fötterna en lyxig komfort, håller fötterna varma samtidigt som de ger en len och mjuk känsla oavsett vardagssituation. 

Ull är temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur vare sig det är varmt eller kallt ute. Det är fuktabsorberande samt ventilerande, vilket hjälper till att hålla fötterna både torra och fräscha. Samtidigt reglerar ullen kroppstemperaturen och minimerar risken för fotsvett eller andra problem i samband med fukt. .

Raggsockor är idealiska typer av strumpor att bära, särskilt om du är aktiv eller rör på dig mycket. De kan hjälpa till att skydda dina fötter från skavsår och blåsor, samtidigt som de ger extra god dämpning och stöd.


Vad är raggsockor?

Raggsockor även “tjocksocka” som det kallas är stickade strumpor i grovt garn som främst används vid höst, vintern och under årets kallare dagar. Raggsockor är designade i ullgarn, garn eller har en kombination av syntetfiber. Fördelarna är många och är allt från naturliga isolerande egenskaper till komfort. Så om du vill hålla dig varm och bekväm under vintermånaderna, investera i ett par raggsockor.

Var köper jag raggsockor?
Hos oss hittar du mysiga raggsockor som håller dina fötter både torra och varma i alla väder. Några av de främsta fördelarna med raggsockor är förmågan att de isolerar värme. Alla våra raggsockor är tillverkade i ull, vilket ger fötterna ett behagligt och skönt klimat att vara i.


Tips:
Har du hala golv eller nedsatt balans så kan raggsockor med antihalk vara ett alternativ.