• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 399kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Raggsockor

Här hittar du raggsockor, raggsockar eller ”tjocksocka” som det även kallas från flera olika varumärken, till både dam, herr och barn. Beroende på vad du är ute efter.

Alla våra raggsockor är designade för att hålla dina fötter varma och ge dem komfort hela vintern. Våra raggsockor är noggrant utvalda och är designade i högkvalitativ ull som ger dina fötter lyxig komfort och en len, mjuk känsla till fötternas hud.

Vad är raggsock? Raggsocka, eller raggsockor är stickade strumpor i grovt garn som främst används på hösten, vinter och under årets alla kallare dagar. Raggsockarna är designade i ullgarn, garn eller har en kombination av syntetfiber, som exempelvis polyamid.

Raggsockarna passar perfekt att använda till vardags, antingen på jobbet, hemma eller på promenaden. Men strumporna kan även användas året om, tack vare att de är designade i ull.

Ull är nämligen temperaturreglerande och hjälper kroppen på så sätt att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt i din omgivning. Ull är dessutom fuktabsorberande och håller dina fötter torra och fräscha.