• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Tofflor

Bekväma och fotriktiga tofflor och inneskor som ger dina fötter komfort och stötdämpning. Tofflor eller slippers passar även perfekt som en skön inomhus- och arbetssko året om. De tofflor som lämpar sig mer till jobb är idealiska för dig som arbetar inom exempelvis skola, vård och omsorg. Många har även sett fördelarna med att ha en toffel att använda hemma, som en skön innetoffel.

Vårt sortiment erbjuder bekväma tofflor från flera välkända varumärken som Crocs, Embla och Scholl, men också från vårt eget varumärke, Minfot, där vi designat tofflor och slippers med omsorg för dina fötter. Hos oss hittar du sköna tofflor för både dam, herr och barn, i flera olika härliga färger.

Här finns klassiska mjuktofflor som är idealiska för dig som exempelvis använder tofflor i arbetet eller hemma i trädgården. Beroende på vilken slags toffel du behöver så kan du hitta den hos oss. Det kan vara de där mysiga innetofflorna som du vill gå runt i hemma under de kallare dagarna på året som gör att du går bekvämt och håller värmen, eller så behöver du ett par tofflor till sommaren som är lätt, bekväm och luftig. Våra tofflor för sommaren kan du använda utomhus under den varma årstiden och som innetoffor hemma eller på jobbet resterande del av året.

Scholl Jump är en mycket populär och lättviktig toffel från Scholl med ett modernt koncept. Alla Jump-tofflor har en sportig och innovativ design som går lika bra att bära inomhus som utomhus. Tofflan är tillverkad med Scholls Biomechanics-teknologi och har en fotbädd som ger kompensation vid pronation. Fotbädden rätar upp foten till en mer naturlig position och kan därmed lindra smärta i häl, ankel och knä som ofta uppstår i samband med pronation. Tofflan har även en löstagbar fotbädd som du enkelt kan byta ut innersulan mot dina egna inlägg vid behov.

Embla tofflor är för dig som har känsliga fötter som behöver bra komfort och stötdämpning. Exempelvis Embla 203 Elastisk är en specialsko som är extra mjuk och elastisk. Toffeln formar sig efter foten och ger den en bra komfort. Toffeln är även värmereglerande tack vare dess bambufodring och silvertrådar.

Om du är ute efter en värmande, bekväm toffel passar våra egna Minfot-tofflor med äkta fårskinn dig perfekt. Tofflorna finns i flera olika modeller och färger med alla fördelar som fårskinnet ger, både när det kommer till komfort, värme och fukttransport.

Oavsett vilka tofflor eller slippers just du är ute efter så har vi den som passar dig och dina behov. Vill du veta mer om våra tofflor så klickar du dig enkelt in på respektive toffel. Där du kan läsa mer om egenskaper och hur den kan göra din vardag mer bekväm.

180 produkter

180 produkter

Embla-innetofflor-ergoflex-uttagbar-sula-oktober.jpg
Mjuk fotbädd
Embla Hälsoskor

Embla Tofflor Majken Ergoflex Oktober

1 249 kr
damsandal-majken-svart-dekor-ergoflex.jpg