• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Tofflor

Tofflor och inneskor är fotriktiga skor som ger dig och dina fötter komfort och stötdämpning. Tofflor passar även perfekt som en skön inomhus och arbetssko året om. Tofflor är en perfekt arbetssko för dig som arbetar inom exempelvis skola, vård och omsorg. Men många har även sett fördelarna med att ha en toffel att använda hemma, som en skön inneskor.

Vårt sortiment erbjuder tofflor från flera välkända varumärken som Scholl, Moheda och Embla. Hos oss hittar du tofflor för både dam, herr och barn, i flera olika mönster och härliga färger. Exempelvis klassiska trätofflor och mjuktofflor som är idealiska för dig som exempelvis använder tofflor i arbetet eller hemma i trädgården. Beroende på vilken slags toffel du behöver så kan du hitta den hos oss. Det kan vara den där mysiga innetofflan som du ska gå runt i hemma under de kallare dagarna på året som gör att du går bekvämt och håller värme. Eller så behöver du ett par tofflor till sommaren som är lätt, bekväm och luftig. Våra tofflor för sommaren kan du använda utomhus under den varma årstiden och som innesko på jobbet resterande tid av året.

Exempelvis Scholl Jump som är en lättviktig toffel från Scholl med ett modernt koncept. Alla Jump tofflor har en sportig och innovativ design som går lika bra att bära inomhus som utomhus. Tofflan är tillverkad med Scholls Biomechanics-teknologi och har en fotbädd som ger kompensation vid pronation. Fotbädden rätar upp foten till en mer naturlig position och kan därmed lindra smärta i häl, ankel och knä som ofta uppstår i samband med pronation. Tofflan har även en löstagbar fotbädd som du enkelt kan byta ut innersulan mot dina egna inlägg vid behov.

Embla tofflor är för dig som har känsliga fötter som behöver bra komfort och stötdämpning. Exempelvis Embla 203 Elastisk är en specialsko som är extra mjuk och elastisk. Toffeln formar sig efter foten och ger den en bra komfort. Toffeln är även värmereglerande tack vare dess bambufodring och silvertrådar.

Eller om du är ute efter en värmande bekväm toffla passar tofflor från Glerups dig perfekt. Tofflorna är 100% ren och naturlig ull med en mjuk yttersula. Tofflornas form följer din fots konturer, som gör att tofflorna alltid sitter kvar på foten. Glerups tofflor är flexibla och håller dina fötter varma och torra tack vare ullens temperaturreglerande och fuktabsorberande egenskaper. 

Oavsett vilken toffel just du är ute efter så har vi den som passar dig och dina behov. Vill du veta mer om våra tofflor så klickar du dig enkelt in på respektive toffel. Där du kan läsa mer om toffelns egenskaper och hur den kan göra din vardag bekvämare. 

 

179 produkter

179 produkter

Embla-innetofflor-ergoflex-uttagbar-sula-oktober.jpg
Mjuk fotbädd
Embla Hälsoskor

Embla Tofflor Majken Ergoflex Oktober

1 249 kr
scholl-damtofflor-maddy-grey.jpg
Scholl

Scholl Toffel Dam Maddy Grey

549 kr
699 kr
Embla_tofflor-majken-brons-ergoflex.jpg
Mjuk fotbädd
Embla Hälsoskor

Embla Tofflor Majken Brons ergoflex

1 249 kr
Embla_mjuka-herrtofflor-carl-rutiga.jpg
Embla Hälsoskor

Embla Herrtofflor Carl Rutig

499 kr
599 kr
colors-of-california-damsandaler-furry-slippers-yellow.jpg
Colors of California

Colors of California Furry Slipper Yellow

395 kr
699 kr
colors-of-california-damsandaler-furry-slippers-taupe.jpg
Colors of California

Colors of California Furry Slipper Taupe

395 kr
699 kr
colors-of-california-damsandaler-furry-slippers-pink.jpg
Colors of California

Colors of California Furry Slipper Pink

395 kr
699 kr
colors-of-california-damsandaler-furry-slippers-black.jpg
Colors of California

Colors of California Furry Slipper Black

395 kr
699 kr