• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Arbetstofflor dam

Uppgradera din vardagskomfort på jobbet med bekväma arbetstofflor till dam. Att gå skönt medan du arbetar kan ha en betydande inverkan på ditt generella välbefinnande. Tillbringar du långa timmar på jobbet är ett par arbetstofflor absolut en investering i både din vardagliga komfort och din hälsa.

När du hittar rätt arbetstofflor bland våra dammodeller kan du minska belastningen på både fötter, leder och rygg. Låt oss ta hand om dina fötter på jobbet, så att du kan fokusera på dina arbetsuppgifter och sedan komma hem utan trötta och överansträngda fötter. Du blir mer produktiv på jobbet om du bär ett par kvalitativa tofflor och därmed slipper distraheras av obehag eller smärta i fötterna.

I vårt utbud av arbets tofflor till dam hittar du ergonomiska modeller som stödjer och avlastar. Med ett ordentligt stöd och bra stötdämpning bibehåller du dessutom en bättre kroppshållning och minskar risken att utveckla problem med ryggraden. Det är särskilt viktigt att välja bra arbetstofflor om du har ett yrke som kräver att du står eller går mycket under arbetspassen.

Investera i dina fötter och ditt välbefinnande med våra sköna damtofflor, väl lämpade för många olika yrken med sina funktionella material. Våra modeller med täckt tå och hälrem är ett klassiskt val för dig som jobbar inom vård, omsorg eller kök. Du kan välja både mellan gummitofflor och varianter i läder, där ovandelen tål spill och är lätt att rengöra.

34 produkter

34 produkter

Du har sett 34 av 34 produkter