• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Badtofflor dam

Bekväma, lätta och vattentåliga badtofflor till dam, perfekta för avslappnande stunder på stranden, vid poolen, när du är på badhuset eller tillochmed hemma i ditt eget badrum. Vårt breda utbud av bad- och strandtofflor kombinerar komfort, kvalitet och en design som alltid är rätt i tiden.

Upptäck varför våra strandtofflor till dam är det perfekta valet till dina sommar- och semesteräventyr! Bekvämlighet ligger i främsta fokus i vårt badtoffel-utbud till damer. Materialen är funktionella, tillverkade i PU eller annat gummimaterial som i sig självt har en lätt vikt och inte känns tung på foten, samtidigt som det givetvis också tål vatten.

Vad är fördelarna med att använda bad- eller strandtofflor?

Den främsta fördelen är att om du använder dem på stranden skyddar de dina fötter mot vassa snäckor, stenar och varm sand. Det blir lättare att gå med ett par strandtofflor på fötterna och du kan även kliva i havsvattnet med dem. Tänk dock på att badtofflorna flyter i vattnet så det kan däremot vara svårt att försöka simma med dem. Isåfall är det bättre att välja ett par flexibla badskor i neopren.

Väljer du ett par strand- eller badtofflor från Crocs får du en rymlig passform och många gånger även ett skydd för fotens ovandel om damtofflorna har en täckt tå.

Våra badtofflor dam är lika perfekta för stranden som för avkopplande stunder vid bassäng eller pool när du kanske inte vill vara barfota.

Hitta dina nya favoriter bland våra olika modeller i olika färger och mönster - för en bekväm, praktisk och färgrik sommar!