• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Damtofflor

Bekväma tofflor för en enklare vardag hittar du här. Arbetstofflor som ger stabilt stöd hela dagen. Mjuka och stötdämpande tofflor att ha utomhus, när du jobbar i trädgården eller varma tofflor i fårskinn eller ull för varma fötter inomhus när det är kallt.

Vi har olika modeller för olika tillfällen, arbetstofflor för dig som går och står mycket. De har extra stötdämpning och bra stöd i fotbädden för att motverka trötthet och det finns också modeller med anti slip-sula för dig som jobbar i kök eller andra miljöer där det kan bli blött på golvet. Tofflor med stretch i överdelen som gör att de passar om man har hallux valux eller bara knöliga fötter i allmänhet. Klassiska fårskinnstofflor med äkta fårskinn i olika modeller, ulltofflor fodrade med äkta fårskinn och med löstagbar innersula. Tofflor som är vattentåliga och dessutom lätta att göra rent, perfekt att ha som trädgårdsskor på sommaren.

Bekväma innetofflor med uttagbar fotbädd och bra pronationsstöd eller bara mysiga och varma ull- eller fårskinnstofflor. Ull och fårskinn är material som är temperaturreglerande och därför är det skönt med dessa tofflor även på en sommarkväll. Klassiska tofflor med korksula och avlastande fotbädd, perfekta som inneskor.  

Varför tofflor?

-          Tofflor är lätta att ta på och av, bra att ha om man rör sig mycket mellan ute och inne

-          Tofflor som arbetsskor ger bra avlastning till ben och fötter och motverkar trötthet

-          Vattentåliga tofflor som är lätta att rengöra är perfekta som trädgårdsskor

-          Tofflor som inneskor av fårskinn eller ull håller fötterna varma

-          Tofflor med stretch passar dig med hallux valgus eller bara knöliga fötter i allmänhet

 

119 produkter

119 produkter

Du har sett 36 av 119 produkter

Vanliga frågor

Beroende på vad för material dina tofflor är, så skiljer sig skovården för tofflorna. För att ta reda på hur du tar hand om just dina tofflor och håller dem fina och fräscha så kan du klicka här för att komma till vår guide 

För att tofflor ska sitta bekvämt på foten är det viktigt att du väljer en storlek så att hela foten får plats i tofflorna. Tofflor brukar ha en hälkant som är konstruerad för att hålla fötterna på plats, så om du trampar på kanten så innebär det att tofflorna är för korta och du behöver gå upp en storlek  

Om du tar hand om dina tofflor med skovård så håller de sig fina och fräscha längre samtidigt som de håller längre. Hållbarheten för tofflor är svårt att svara, det är olika beroende på hur mycket du använder dem och vad för underlag du går och står på.

Populära filtreringar