• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Varma damtofflor

Söker du efter bekväma och varma damtofflor för att hålla dina fötter varma under kyliga dagar och kalla kvällar? Då har du kommit till rätt plats! Vårt utbud har de perfekta tofflorna för att ge dig den varma och mysiga komfort du förtjänar. Oavsett om du traskar runt hemma, kopplar av i soffan framför brasan eller vill ha något bekvämt och värmande att glida runt i efter en lång dag, har vi varma tofflor för dig.

Ull, fårskinn eller filt?

Hos oss hittar du varma damtofflor i ull, fårskinn och filt med behagligt isolerande egenskaper som ser till att hålla kylan borta - och dina fötter varma. Ull och fårskinn är material som dessutom reglerar temperaturen naturligt och skjutsar ut överskottsvärme och fukt. Du blir med andra ord varm, men inte svettig om fötterna när du väljer damtofflor i varmt fårskinn eller ull.

Väljer du fårskinn kommer du dessutom att få en mjuk och fluffig komfort. Varma damtofflor med äkta fårskinnsfoder formar sig efter dina fötter och ger på så sätt nästan ett individuellt stöd - och avlastning för fötterna.

Är du ute efter material som inte är animaliska är varma damtofflor i filt ett lämpligt alternativ för dig. Filtad textil eller annat syntetiskt material ger både skön komfort och behaglig värme till frusna fötter.

Kompromissa inte med din vardagliga komfort när du kan njuta av varje stund lite extra med tofflor som håller dig varm, året om. Våra varma damtofflor passar lika bra hemma till kyliga morgnar eller för att öka komforten på kontoret under en arbetsdag. Uppgradera din bekvämlighet och unna dig livskvalité!

 

57 produkter

57 produkter

Du har sett 36 av 57 produkter