fårskinnstofflor-brunt-skinn-lina-oiled.jpg
fårskinnstofflor-brunt-skinn-lina-oiled.jpg
shepherd-lina-fårskinnstofflor-oiled-antique-6202053.jpg
bruna-skinntofflor-lina-oiled-antique.jpg
fårskinnstofflor-bruna-lina-oljat-skinn.jpg

Shepherd Lina Fårskinnstoffel Oiled Antique

849 kr

Färg

  • fårskinnstofflor-brunt-skinn-lina-oiled.jpg
  • fårskinnstofflor-lina-stone-oljat-skinn.jpg

Storlekse storleksguide

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Storleksguide

Skovård & skötselråd

Fårskinnstofflor i skandinavisk design och äkta fårskinn från Shepherd of Sweden. Fårskinn värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt, vilket gör att dina fötter alltid håller sig i ett behagligt klimat när du har ett par fårskinnstofflor på dig.

Dessa fårskinnstofflor har ett lägre skaft och sprund på sidorna som underlättar vid påtagning. Tofflorna sitter bekvämt på foten och det mjuka fodret ger varm, behaglig komfort. Både insida och utsida består av 100% fårskinn som ger värme och har naturligt antibakteriella och smutsavvisande egenskaper. Ovandelen har ett dekorativt kantband i mocka och Shepherds emblem på sidan.

Skinnets levande struktur och textur gör också varje par unikt och helt naturligt. Skillnader i färg kan därför förekomma på tofflorna.

Yttersula i mocka gör denna modell extra mjuk och skön. De passar perfekt som innetofflor under den kyligare delen av året.

Färg: Oiled Antique


Shepherd of Sweden tillverkar alla sina tofflor för hand och alla material är noga utvalda och hanteras varsamt för att ge en så kvalitativ produkt som möjligt. De värnar om bra arbetsvillkor och djurhållning i sin produktion. Produktion i Europa.


Non-mulesing | mulesing-fri