• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Herrtofflor

Fotriktiga tofflor som ger dig och dina fötter komfort och stötdämpning. Tofflorna passar perfekt som en skön inomhussko eller som en bekväm arbetssko.

Herrtofflor och inneskor är fotriktiga skor som ger dig och dina fötter komfort och stötdämpning. Tofflor passar även perfekt som en skön inomhus och arbetssko året om. Tofflor är en perfekt arbetssko för dig som arbetar inom exempelvis skola, vård och omsorg. Men många har även sett fördelarna med att ha en sandal att använda hemma, som en skön inneskor.

Vårt sortiment erbjuder herrtofflor från flera välkända varumärken som Scholl, Moheda och Embla. Hos oss hittar du tofflor för både dam, herr och barn, i flera olika mönster och härliga färger. Exempelvis klassiska trätofflor och mjuktofflor som är idealiska för dig som exempelvis använder tofflor i arbetet eller hemma i trädgården. Beroende på vilken slags toffel du behöver så kan du hitta den hos oss.

Det kan vara den där mysiga innetofflan som du ska gå runt i hemma under de kallare dagarna på året som gör att du går bekvämt och håller värme. Eller så behöver du ett par tofflor till sommaren som är lätt, bekväm och luftig. Våra tofflor för sommaren kan du använda utomhus under den varma årstiden och som innesko på jobbet resterande tid av året.

Oavsett vilken toffel just du är ute efter så har vi den som passar dig och dina behov. Vill du veta mer om våra tofflor så klickar du dig enkelt in på respektive toffel. Där du kan läsa mer om toffelns egenskaper och hur den kan göra din vardag bekvämare. 

79 produkter

79 produkter

Embla-mjuka-herrtofflor-svarta-hälkappa-oscar.jpg
Mjuk fotbädd
Embla Hälsoskor

Embla Herrtofflor Oscar Dekor Svart

499 kr
649 kr
Embla_mjuka-herrtofflor-carl-rutiga.jpg
Embla Hälsoskor

Embla Herrtofflor Carl Rutig

499 kr
599 kr

Du har sett 79 av 79 produkter