• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
green-comfort-ulltofflor-everest-light-grey.jpg
Mjuk fotbädd
green-comfort-ulltofflor-everest-light-grey.jpg
green comfort ull.jpg

Green Comfort Everest Wool Ulltofflor Light Grey

599 kr
799 kr

Färg

  • green-comfort-ulltofflor-everest-light-grey.jpg
  • green-comfort-ulltofflor-everest-antracite.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Green Comfort

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Klassiska ankelhöga tofflor i ull från danska Green Comfort. Dessa ulltofflor kombinerar skandinavisk design med ett välgjort hantverk, som dessutom sker helt för hand i Nepal där Green Comfort gett arbete till kvinnor, med en bra arbetsmiljö samt rättvisa arbetsvillkor och skälig lön för ett annars utsatt område i Himalaya med stor fattigdom.
 
Varje par ulltofflor görs för hand och den som gjort just ditt par broderar sin personliga symbol på ena tofflan i paret. Ullen är helt ny samt tvättas och filtas för hand utan skadliga kemikalier eller andra farliga färgämnen, vilket också gör att små variationer i färg och utseende kan förekomma. Bra för ömma och trötta fötter. 
 
Ulltofflorna har en bekvämt stötabsorberande innersula med Green Comforts unika EnergySole-teknologi som gör ditt steg behagligt och lätt. Teknologin är utvecklad för att aktivera fotmuskulaturen och därmed ge en ökad blodcirkulation samt reducera påfrestningar i fötterna.
 
Ullen ger frusna och kalla fötter behaglig värme när det är kallt, men har samtidigt bra ventilationsförmåga och låter dem andas. Ullen är naturligt fuktavstötande och håller dessutom dina fötter torra. Eftersom ullhanteringen är så varsam bibehålls också ett högt innehåll av lanolin som är naturligt antibakteriellt.
 
Ankelhögt skaft med sprund i sidorna som gör dem smidiga att ta på och av. Lästen är rymlig och ger fötterna gott om plats, vilket bidrar ytterligare till ett avslappnat steg.
 
Yttersula helt i mocka.
 
Färg: Light Grey
Läst: Normal till rymlig
Fotbädd: EnergySole
Utbytbar fotbädd: Nej
Ovandel: 100% ren ull
Yttersula: Mocka