• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Herrtofflor i skinn/läder

Stilfulla och bekväma herrtofflor i skinn, tillverkade i högkvalitativt läder som inte bara ger en sofistikerad look utan även en hållbarhet som varar samt en design som aldrig går ur tiden.

Våra lädertofflor till herr är det perfekta valet för en bekvämare vardag, vare sig det är hemma eller på jobbet du söker komforten.

Äkta skinn, eller läder, ger en mjuk och följsam känsla och en extra dimension av bekvämlighet. Våra skinntofflor är ett måste i varje mans garderob och oavsett var du bär dem kommer de bekvämt följa med dig i varje steg du tar.

Tofflor i skinn till herr bidrar till en elegant stil och materialet kommer dessutom att bara bli stiligare och stiligare ju mer tofflorna används. Läder är ett levande material och har alltid en unik look eftersom ingen skinnbit är den andra lik.

Tänk också på att ta hand om dina tofflor i skinn, materialet kan torka ut men det ordnar du enkelt genom att smörja in dem med läderfett eller skokräm anpassat för läder. På så sätt håller du dina herrtofflor i skinn i nyskick längre och de kommer att hålla i många år framöver.