• Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Fri frakt från 599kr
  • Säker betalning via Klarna
  • Öppet köp i 14 dagar

Ulltofflor

Här hittar du ulltofflor som ger dina fötter komfort och värme.

Ulltofflor är de perfekta tofflorna som passar året om. Vårt sortiment erbjuder klassiska ulltofflor från välkända varumärken som Ulle, Glerups och Haflinger. Anledningen till att ulltofflor passar året om är tack vare ullens egenskaper. Ull är temperaturreglerande och hjälper kroppen att hålla en jämn temperatur oavsett om det är varmt eller kallt i din omgivning. Ull är dessutom fuktabsorberande och håller dina fötter torra och fräscha. Hos oss hittar du ulltofflor till hela familjen i flera olika modeller.

Ulle ulltofflor är skor som är designade med en utpräglad naturkoppling med en kvalitetskänsla som självklara ingredienser. Ulle ulltofflor är gjorda av 100 % ren ny ull med en uppbyggd innersula och en halkfri sula på undersidan. Tofflorna är skapade för att ge komfort och få hela kroppen att njuta. Alla Ulle ulltofflor är skapade så att du kan bromsa in och njuta av vardagen.

Ulle ulltofflor har en självreglerande temperatur på insidan, vilket gör att toffeln värmer när det är kallt men samtidigt känns luftig när det är varmt. Ullen absorberar fukt inuti toffeln och drar till sig lite lukt, vilket gör att toffeln känns fräsch efter lite vädring. Ulletoffelns naturliga form ger dig även generöst med utrymme för tårna och toffelns ortopediska fotbädd ger stabilitet och komfort för foten. Ulles tofflor är för dig som vill uppleva ett skönt par ulletofflor som sprider harmoni i hela kroppen. 

41 produkter

41 produkter

Du har sett 41 av 41 produkter