• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna

Ulltofflor dam

Våra ulltofflor för dam är en värmande följeslagare för de kallare höst- och vintermånaderna och är säsong efter säsong ett moderiktigt val – en optimal kombination av stil och komfort, och ett oumbärligt tillskott i varje kvinnas skogarderob.

Tofflor i ull till dam ger naturlig isolering och temperaturreglering. En fantastisk fördel när du väljer ull! Materialet håller värmen inne och kylan ute, samtidigt som det också andas samt reglerar och absorberar fukt effektivt, vilket gör att dina fötter håller sig varma utan att kännas svettiga. Med ulltofflor reducerar du risken både för dålig lukt och hudproblem eftersom ullen håller fukten borta från huden.

Här hittar du klassiska ulltofflor till dam i mångsidig design där ullen dessutom ger slitstyrka och med en långvarig hållbarhet. Utöver ullens tålighet är det dessutom lätt att hålla fräscht. Ull är självrengörande och fibrerna har en naturlig tendens att skjuta ifrån sig smuts. Du kommer långt på att bara lufta ulltofflorna om du känner att de behöver en uppfräschning.

Ulltofflor till dam passar lika bra för varm och mysig hemmakomfort som för att värma frusna fötter på kontoret, utan att du behöver kompromissa med stilen. Bland våra modeller är det lätt att hitta ett lättmatchat och elegant alternativ oavsett vilket tillfälle du har behov av att ha ett par komfortabla tofflor.

Visste du att tack vare ullens enastående egenskaper så kan ulltofflorna användas året runt, oavsett temperatur? Det är sant! Eftersom ullen som vi påtalat tidigare är temperaturreglerande bidrar det till att hålla fötterna i en optimal temperatur vare sig det är en kylig vintermorgon eller en avsvalnad kväll mitt i sommaren.

Komplettera din garderob med ett par härliga damtofflor i ull och upplev den underbara komforten.