• Fri frakt från 599kr
  • Snabb leverans - 1-3 dagar
  • Säker betalning via Klarna
green-comfort-ulltofflor-nepal-black.jpg
Mjuk fotbädd
green-comfort-ulltofflor-nepal-black.jpg
green-comfort-ulltofflor-nepal-gummisula.jpg
green-comfort-ulltofflor-energysole-nepal-black.jpg
green-comfort-ulltoffel-nepal-black.jpg
green comfort ull.jpg

Green Comfort Nepal Wool Ulltofflor Yttersula Black

899 kr

Färg

  • green-comfort-ulltofflor-nepal-black.jpg
  • ulltofflor-green-comfort-nepal-antracite-grey.jpg

Storlek

Skickas inom 1-3 vardagar

  • truckFri frakt från 599 kr
  • truckHemleverans från 89 kr
  • truckRetur & bytesrätt i 14 dagar

Varumärke

Green Comfort

Produktbeskrivning

Specifikationer

Recensioner

Skovård & skötselråd

Ankelhöga ulltofflor med gummisula från Green Comfort i handgjord, unik design. Dessa tofflor har en stötdämpande innersula med Green Comforts EnergySole-teknologi som aktiverar fotmuskulaturen och samtidigt ger optimal stötabsorbering, för ett skönare steg.
 
Ulltofflorna är handgjorda i noggrant utvald ull som tvättats och filtats utan onödiga kemikalier, vilket gör dessa till ett bra val för miljön. Varje par är dessutom unikt och på ena toffeln finns en broderad symbol från den person som gjort just ditt par.
 
Ullen är temperaturreglerande och värmer kalla fötter när det är kallt men ser samtidigt till att dina fötter andas. Ull är också naturligt fuktavstötande och självrengörande, vilket gör att det ofta räcker med att luftas för att kännas fräscha igen. Ett högt innehåll av naturligt lanolin har även antibakteriella egenskaper. Bra för ömma och trötta fötter. 
 
Förutom en innersula med 4,5 mm EnergySole för bästa komfort för ömma och trötta fötter har de även en yttersula i gummi som gör att tofflorna ger ett bättre grepp på golv samt att de kan användas även vid korta visiter utomhus (dock ej rekommenderat vid regn).
 
Rymlig läst med generös passform ger gott om plats för tårna. På sidorna finns dessutom varsin sprund som underlättar vid på- och avtagning.
 
Green Comfort har i samband med produktion av dessa ulltofflor gett arbete till kvinnor i Nepal där de får arbeta i en bra arbetsmiljö med bra arbetsvillkor och skälig lön.
 
Färg: Black
Läst: Normal till rymlig
Fotbädd: EnergySole
Utbytbar fotbädd: Nej
Ovandel: 100% ren ull
Yttersula: Gummi